Marian Vanghelie: Ejaculat e si un termen tehnic, aduc cartea si va arat

Miercuri, 29 Iunie 2011, ora 10:31
4922 citiri
Marian Vanghelie: Ejaculat e si un termen tehnic, aduc cartea si va arat
Foto: Tvr

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 al Capitalei, a incercat sa justifice ultima sa gafa dintr-o emisiune televizata in care a spus ca "trebuie sa fii tare si bun ca sa conduci o filiala a PSD, altfel te ejaculeaza imediat".

Marian Vanghelie s-a aparat, marti seara, la TVR, sustinand ca "a ejacula" este "si un termen tehnic" si poate aduce si o carte pentru a-si sprijini afirmatiile. Mai mult, sustine edilul, profesorii universitari cu care lucreaza la anumite proiecte nu sunt deranjati de limbajul sau colorat.

"Am mai facut o gluma, fiind foarte rapid am zis 'ejaculat, ma intelegeti? Deci este si un cuvant tehnic pentru cei care nu stiu. Urmatoarea emisiune va aduc cartea si va arat ca este un termen tehnic. A fost prin asimilare, ma grabeam si eram nervos. Poate nu e cel mai potrivit cuvant, dar eram cam nervos...", s-a justificat Marian Vanghelie.

O noua gafa Vanghelie: "ejacularea" din PSD

Primarul Sectorului 5 sustine ca oamenii cu care lucreaza, indeosebi academiceni si profesori universitari, nu se simt inconfortabil cu limbajul sau colorat.

"Credeti ca relatia mea cu anumiti profesori universitari de la Academia Romana, credeti ca-i deranjeaza daca eu impreuna cu ei pot sa fac o serie de proiecte pentru faptul ca am zis 'ejaculat'? Eu va spun ca nu ii deranjeaza. Credeti ca relatia mea cu foarte multi directori din Romania, care am reusit sa fac anumite proiecte, credeti ca i-a deranjat? Eu va spun ca nu i-a deranjat.... Eu m-am uitat si la colegii mei din Parlament, nu stiu daca 3% vorbesc foarte coerent, foarte academic si nu stiu pe cine intereseaza neaparat aceste lucruri", a continuat Marian Vanghelie in acelasi ton.

Edilul a promis ca pe viitor va "vorbi mai frumos", insa a subliniat ca ca in acest moment este mai preocupat de "cum dracului" scoate tara din criza.

"Va spun ca peste cativa ani o sa vorbesc mai frumos; nu stiu pentru cine intereseaza acest lucru, conteza cum dracului facem ca sa depasim aceasta criza fara maimutareli", a adaugat Vanghelie.

Seria gafelor marca Vanghelie nu s-a oprit insa aici. Dupa ce a gresit pluralul cuvantului "almanah" si, in 2008, nu a stiut sa conjuge verbul "a fi", edilul sectorului 5 a demonstrat inca o data, tot in cadrul emisiunii de marti seara, ca nu sta prea bine nici la capitolul "limba engleza".

"Know-house" = un nou mod de a face politica

Amintind de noul Birou de coordonare al PSD Bucuresti, Vanghelie a spus, spre surprinderea moderatoareai, ca acesta vine cu un "know-house" (dorind, proabil, sa spuna know-how). Edilul a explicat imediat ce intelege el prin "know-house". "Un nou mod de a face politica", a declarat, sigur pe el, Marian Vanghelie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#marian vanghelie ejaculare psd, #marian vanghelie ejaculare teren tehnic, #marian vanghelie know house , #primar