Grajdan sustine ca a angajat un om la cerere, Vanghelie spune ca e dobitoc

Joi, 24 Mai 2012, ora 21:05
5105 citiri
Grajdan sustine ca a angajat un om la cerere, Vanghelie spune ca e dobitoc
Foto: Arhiva

Presedintele demis al Inspectiei de Stat in Constructii, Adrian Balaban Grajdan, a dezvaluit joi ca a angajat pe vremuri un om la cererea lui Marian Vanghelie. In replica, primarul sectorului 5 spune ca Grajdan este "un dobitoc".

Balaban Grajdan, demis joi de premierul Ponta dupa ce a trimis la Inalta Curte o adresa menita sa il scape pe Adrian Nastase, condamnat in dosarul "Trofeul Calitatii", a continuat joi sirul declaratiilor socante.

Descinderi surpriza ale DNA in dosarul "Trofeul calitatii", al lui Adrian Nastase

Cuza, "vinovat" de disparitia prejudiciului din dosarul "Trofeul Calitatii"

Balaban a declarat pentru Adevarul ca a fost adus in partid de catre Marian Vanghelie, dupa ce Mircea Geoana a pierdut alegerile din 2009.

"Nu mi-e rusine sa spun asta. Si nu stiu de ce lumea il vede asa pe Vanghelie", a declarat Grajdan, adaugand ca i-a facut si servicii primarului de la sectorul 5, in 2009, cand PSD a ajuns la putere alaturi de PDL si el a fost numit tot la sefia ISC.

"Mi-a cerut sa inlocuiesc pe cineva cu unul Mota (...) Nu l-am putut pune pe postul de conducere pe care dorea Vanghelie, ca nu avea pregatirea. Adica, avea pregatirea, era specialist, dar nu avea experienta de conducere. L-am pus inspector, sa castige mai intai experienta", a povestit Constantin Grajdan.

Inspectorul general nu si-a amintit exact prenumele lui Mota, dar la Serviciul de control si inspectie sector 5, din cadrul ISC, exista un inspector de specialitate Dumitru Mota, scrie Adevarul.

Vanghelie: Nu l-am adus eu la PSD

Marian Vanghelie a dezmintit toate declaratiile lui Balaban Grajdan.

"Domnul despre care vorbiti nu stiu cum il cheama. Intrebati SGG cine l-a numit acolo pentru ca nu a fost numit de PSD Bucuresti. Nu ma intereseaza nicio functie astazi, ci doar ca Guvernul Ponta sa functioneze in forme normale(...) Nu l-am adus eu in partid si va spun mot-a-mot: e un dobitoc", a declarat Vanghelie pentru Gandul.

Adrian Balaban Grajdan a fost demis, joi, de premierul Victor Ponta, cu motivatia ca "a luat decizii fara sa-l informeze pe primul ministru, desi institutia pe care o conduce se afla in subordinea primului ministru".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Balaban Grajdan Vanghelie, #Grajdan angajat om Vanghelie, #Grajdan Vanghelie dobitoc , #PSD
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Acesta este singurul mod in care se poate exprima Vanghelie, emblema