Cum incearca Vanghelie sa castige un nou mandat (Galerie foto)

Duminica, 27 Mai 2012, ora 18:57
5567 citiri
Cum incearca Vanghelie sa castige un nou mandat (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Reamenajarea Parcului Sebastian, cu aparate de fitness si leagane noi, reabilitarea termica a blocurilor si asistenta medicala gratuita sunt cateva din proiectele cu care Marian Vanghelie vrea, pe ultima suta de metri, sa castige un nou mandat la Primaria sectorului 5.

Reamenajarea Parcului Sebastian

Insa bucurestenii din sectorul 5 nu sunt de aceeasi parere si spun ca nu aveau nevoie de aparate de fitness in parc: "De asta aveam noi nevoie in parc? De aparate de fitness? Pai asta e mai mult parc pentru copii. Cand sa ma duc la fitness? Cand alerg dupa copil?", a rabufnit o mama care alerga, intr-adevar, dupa fetita ei, care nu statea locului deloc.

Mai mult, femeia a adaugat ca nu e de acord ca intr-una din zonele de joaca din Parcul Sebastian a fost turnata, in locul nisipului, o bordura de beton: "Au turnat bordura la locul de joaca pentru copii. Inainte era nisip. Pai nu ti-e frica sa-i lasi sa se joace? Daca, Doamne fereste, cad si se lovesc la cap? Acolo raman. Tare neinspirata bordura. Mai bine lasau cu nisip. Era mai sigur".

PDL: Vanghelie amendeaza asociatiile care permit afisajul stradal cu Atanasoaei

Bordura de beton in locul de joaca special amenajat pentru copii ii nemultumeste pe mai multi parinti care vin cu copiii in parc. Ei spun ca era mult mai bine inainte, cu nisip, pentru ca nu exista pericolul ca micutii, in cadere, sa se loveasca. Acum, cu noua bordura, locul de joaca este mult mai periculos.

Pe de alta parte, parintii s-au declarat bucurosi ca Parcul Sebastian a fost dotat cu mai multe leagane, o adevarata problema pentru ca, inainte, existau doar doua leagane in tot parcul. Insa nu sunt cu adevarat multumiti nici de leagane, pentru ca nu se pot da in ele decat copiii un pic mai mari.

"Cei mici au ramas tot cu doua leagane, asa ca vor sta in continuare la coada ca sa se dea in leagan cel mult zece minute. Nu se pot da mai mult in leagan pentru ca sunt si alti copii care asteapta la rand. Stau bietii copii la coada ca sa se dea in leagan. Asa am ajuns! Si plang cand sunt luati din leagan. Dar asta e. Doua leagane aveam, tot cu doua am ramas", a spus, suparata, o bunica venita cu nepotica in parc.

Reabilitarea termica a blocurilor

Desi pe aproape fiecare bloc din sectorul 5 exista un panou pe care scrie ca Marian Vanghelie a reabilitat termic fiecare bloc din sector, bucurestenii dau din cap dezaprobator.

"Nu este adevarat. Eu stau in cartierul Rahova, s-a inceput reabilitarea din toamna anului trecut, s-au certat firmele intre ele, si nici pana acum blocul nu a fost reabilitat termic. Si am prieteni care stau in alte cartiere din sectorul 5 si mi-au spus ca nici la ei nu s-a inceput reabilitarea termica. E o minciuna. Vanghelie sa ne lase cu reabilitarea termica", a explicat, cu patos, un barbat care se uita scrasnind din dinti la panourile lui Marian Vanghelie.

Asistenta medicala gratuita

Un alt proiect cu care Marian Vanghelie vrea sa castige un nou mandat la Primaria sectorului 5 este asistenta medicala gratuita. Evident, oamenii se bucura si stau la rand pentru analize gratuite, dar spun ca aceste corturi special amenajate au aparut in ultima saptamana, ca ciupercile... inainte de ploaie!

"E bine ca avem parte de analize gratuite in corturi. Dar pana acum o saptamana nu exista niciun cort. Acum, eu ce sa zic? Bine ca este si asa. Nu mai zic nimic", a declarat o doamna, care statea la coada pentru analize.

Au sanse contracandidatii lui Marian Vanghelie?

Cat despre contracandidatii lui Marian Vanghelie la Primaria sectorului 5, se pare ca oamenii nu sunt catusi de putin incantati de ei. Candidatul UNPR, Corin Romanescu, a iesit, in aceasta saptamana, sa vorbeasca si sa dea mana cu bucurestenii din sectorul 5, dar miscarea nu a fost cea scontata.

Un barbat a dat mana cu Corin Romanescu, insa i-a spus ca nu il voteaza. Curios, candidatul UNPR l-a intrebat, evident, de ce. Raspunsul: "Pentru ca nu esti tigan. Il votez tot pe Vanghelie, ca e de-al nostru".

Atanasoaei: Daca cetatenii din sectorul 5 ies la vot, Vanghelie pierde alegerile

Nici candidatul independent la Primaria sectorului 5, actorul Mugur Mihaescu, cunoscut ca interpret al politistului "Garcea", nu i-a convins pe oameni sa-l voteze. Dimpotriva, sloganul sau de campanie - "Nu am mici, nu am bere, nu am partid, am doar bun simt" - i-a iritat pe cei din sectorul 5.

"Si eu am bun simt. Poate prea mult. Nu-mi lipseste bunul simt. Oamenii asta vor: mici si bere. Ca bun simt avem cu totii si nu ne ajuta la nimic. Daca eu vreau mici si bere, el imi da bun simt? Sa le dea oamenilor ceea ce vor", a comentat o femeie, in timp ce citea sloganul de campanie al lui Mugur Mihaescu.

Desi candidat si el la Primaria sectorului 5, democrat-liberalul Mihai Atanasoaei este aproape invizibil pe blocurile din celebrul cartier Rahova si din imprejurimi, motiv pentru care oamenii nu spun nici de bine si nici de rau despre el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Marian Vanghelie candidat Primarie sector 5, #Marian Vanghelie mandat sector 5, #Marian Vanghelie locale 2012, #alegeri locale 2012 , #primar