PSD, replică acidă pentru Dacian Cioloș pe tema numirii lui Marian Neacșu în Guvern: ” Un contorsionist al moralei și legii” VIDEO

Vineri, 03 Decembrie 2021, ora 16:413538 citiri
PSD, replică acidă pentru Dacian Cioloș pe tema numirii lui Marian Neacșu în Guvern: ” Un contorsionist al moralei și legii” VIDEO
Marian Neacșu, propus de PSD pentru funcția de secretar general al Guvernului FOTO Facebook / Marian Neacșu

PSD a răspuns vineri, 3 decembrie, acuzațiilor liderului USR, Dacian Cioloș, privind numirea lui Marian Neașcu în funcția de secretar general al Guvernului. Social-democrații au amintit cum, anul trecut, fostul premier i-a luat apărarea unui membru al partidului, ”bătăuş de duzină recidivist.”

”În România lui Cioloş, doar bătăuşii, condamnaţii penal, recidiviştii de la USR, pot fi reabilitaţi! Niciun alt român!!!”au scris social-democrații pe Facebook.

Într-un clip video, aceștia au postat o declaraţie făcută de Dacian Cioloş la alegerile locale, în care îl apără pe candidatul propus de Alianţa USR-PLUS la Primăria Câmpeni, din judeţul Alba, Haiduc Nicolae Gigel, care fusese condamnat în trecut de două ori pentru loviri şi alte violenţe.

”Este reabilitat. Are cazierul curat. Ne reprezintă cu cinste”.

Asta spunea acest contorsionist al moralei şi legii despre un bătăuş de duzină recidivist pus de USR, anul trecut, pe liste în alegeri”, mai precizează PSD.

Potrivit social-democraţilor, ”pentru dl. Cioloş însă, interesul politic este scuza pentru orice minciună, iar duplicitatea este o a doua sa natură pentru a-şi atinge scopurile meschine şi pentru a acoperi frustrările membrilor de partid rămăşi şomeri, după plecarea de la guvernare”.

”Lozincile expirate nu ţin loc de teste, de medicamente sau de sprijin pentru antreprenorii români, domnule Cioloş! Aţi fost la guvernare un an şi n-aţi făcut nimic din ce aţi promis propriului electorat! Dimpotrivă, v-aţi bătut joc de români, de sănătatea şi viaţa lor! Băgaţi capul în pământ şi tăceţi! Aşa e cel mai cinstit!”, se mai arată în postare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News