PNL s-a gandit si la Ciucu, candidatul lui Macovei, pana sa ajunga la Munteanu - surse

Duminica, 17 Aprilie 2016, ora 10:502351 citiri
PNL s-a gandit si la Ciucu, candidatul lui Macovei, pana sa ajunga la Munteanu - surse
Foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Liberalii ar fi luat in calcul sa-l sustina la Primaria Capitalei pe Ciprian Ciucu, candidat independent sustinut de M10, partidul Monicai Macovei, dupa retragerea lui Ludovic Orban.

Surse politice au declarat pentru Hotnews ca PNL s-ar fi gandit si la sprijinirea lui Ciucu inainte sa-l propuna pe Marian Munteanu, dar a decis in cele din urma sa mearga inainte cu aceasta candidatura controversata.

Varianta Marian Munteanu a fost impusa de prim-vicepresedintelui PNL, Teodor Atanasiu, care a si fost numit in functia de sef de campanie al candidatului PNL.

Marian Munteanu a dezvaluit cine i-a propus sa candideze la Primaria Capitalei

"Alegerea lui Marian Munteanu de catre PNL imi sufla vant in pupa! Cum spunea cineva pe aici pe facebook, 'voturile PNL le culege Ciucu'. Si de ce n-ar fi asa?

Ciprian Ciucu, omul lui Macovei pentru Capitala: Trebuie sa scoatem coruptia din Primarie

Respect istoria PNL mai mult decat cat liderii actuali ai PNL care duc azi partidul in derizoriu. Sunt dispus sa dezbat oricand si doctrina liberala si istoria partidului cu Blaga, Gorghiu sau Predoiu.

I-as da cateva saptamani si lui Marian Munteanu sa se pregateasca pe subiect dar nu stiu cat de interesat ar fi... In fine, imi pare rau pentru PNL", scria Ciucu pe Facebook, dupa anuntarea candidaturii lui Marian Munteanu.

L-ati vota pe Marian Munteanu la Primaria Capitalei? - Sondaj Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News