Munteanu ii raspunde lui Iohannis: Ca sa se distanteze trebuia sa fi fost apropiat

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 20:10
5611 citiri
Munteanu ii raspunde lui Iohannis: Ca sa se distanteze trebuia sa fi fost apropiat
Foto: Arhiva Facebook/Marian Munteanu

Marian Munteanu considera ca Iohannis nu s-a delimitat de candidatura sa la Primaria Capitalei, pentru ca nici nu avea de ce, in conditiile in care nu au discutat niciodata pe aceasta tema, el adaugand ca seful statului a vrut sa-i puna la punct pe unii.

"Ca cineva sa se distanteze a fi trebuit sa fi fost apropiat", a spus Marian Munteanu, intrebat cum comenteaza pozitia presedintelui Klaus Iohannis, care a transmis vineri ca nu a avut nicio implicare in desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Capitalei.

Marian Munteanu a mai spus ca nu a discutat niciodata cu presedintele pe aceasta tema si ca nu crede ca este implicat, in general, in deciziile PNL. "Nu cred ca domnul presedinte este apropiat de vreun partid anume...Sigur ca provine din randul partidului, dar dansul, in calitate de reprezentant al tuturor romanilor si in conformitate cu Constitutia, este un factor de mediere si de echilibru", a mai spus candidatul PNL.

Iohannis se delimiteaza de Marian Munteanu: Decizia apartine strict PNL

El a comentat ca reactia Presedintiei era un mod de a-i pune la punct pe cei care au speculat ca s-ar afla in saptele deciziei PNL: "Cred ca dansul nu s-a distantat de candidatura mea, ci cred ca i-a pus la punct pe unii, cu calmul si cu retinerea dansului, pe care le cunoastem, ca nu a avut vreo interventie in evenutala mea numire sau nenumire".

Scrisoare catre Iohannis si PNL: Va asumati atasamentul legionar al lui Munteanu?

Marian Munteanu a mai spus ca singura discutie a avut loc acum doua luni, cu consilierul prezidential Constantin Dudu Ionescu, in contextul discutiilor cu societatea civila, fara nicio legatura cu candidatura. "Nu am avut in viata mea o discutie pe aceasta tema (cu presedintele-nr.). Nu, nu pe aceasta tema, am avut o discutie acum vreo doua luni, cu societatea civila, cu domnul Dudu Ionescu".

Presedintele Klaus Iohannis nu l-a propus si nu l-a sustinut pe Marian Munteanu pentru a fi desemnat candidat la Primaria Capitalei, decizia apartinand conducerii PNL, a precizat vineri Administratia Prezidentiala.

"Presedintele Romaniei nu a propus, sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura domnului Marian Munteanu. Presedintele nu este implicat in niciun fel in aceasta desemnare. Decizia sustinerii domnului Munteanu apartine strict conducerii PNL in urma propriilor evaluari", a precizat Administratia Prezidentiala pentru MEDIAFAX.

Precizarea vine in contextul in care au existat speculatii potrivit carora presedintele Klaus Iohannis a avut luni o intalnire cu o delegatie PNL, inainte de desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat PNL la Bucuresti.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Marian Munteanu candidat PNL Iohannis , #candidat PNL