Marian Munteanu ii va da in judecata pe "calomniatori"

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 18:49
2166 citiri
Marian Munteanu ii va da in judecata pe "calomniatori"
Foto: Hepta.ro

Marian Munteanu, care si-a retras miercuri candidatura la Primaria Capitalei, avertizeaza ca nu se lasa si ameninta ca ii va da in judecata pe cei care i-au adus acuzatii in ultimele zile.

Acesta a anuntat ca va initia actiuni in instanta fata de cei despre care spune ca l-au calomniat si vrea astfel sa dovedeasca "netemeinicia acuzatiilor" care i s-au adus.

"Dragi prieteni,

Va multumesc pentru gandurile bune, pentru incurajari, pentru solidaritatea si prietenia cu care m-ati insotit in aceste zile. Stiu ca nu v-a fost usor.

In ce ma priveste, va asigur ca taraboiul mediatic iscat de tot soiul de grupuri si personaje (mai mult sau mai putin 'dezinteresate') nu m-a demobilizat catusi de putin.

In perioada urmatoare (dupa Sarbatori, desigur) voi initia unele actiuni in instanta - aceasta nu pentru ca m-ar preocupa neaparat 'sanctionarea' calomniatorilor, ci pentru a dovedi public netemeinicia acuzatiilor ce mi s-au adus", a scris pe Facebook Marian Munteanu.

Acesta a fost a treia optiune a liberalilor pentru Primaria Capitalei, dupa Ludovic Orban si Cristian Busoi, insa miercuri a anuntat ca isi retrage candidatura. Apoi, fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu a anuntat ca va intra in cursa pentru Primaria Bucurestiului, din partea liberalilor.

Fostul lider al studentilor din Piata Universitatii a acuzat "agresivitatea nemaipomenita" si "calomniile" din "aproape toate directiile". "Sa nu creada cineva c-au terminat cu mine!", i-a avertizat Munteanu pe contestatarii sai.

Munteanu se retrage: ONG-isti s-au temut ca dau cu ei de pamant. Daca eu candidez independent, castig!

Munteanu a invocat si lipsa sustinerii din partea unor candidati la primariile de sector si a unor lideri din partid care au dat crezare acuzatiilor sau care s-au demoralizat.

PNL, a 4-a oara-i cu noroc? Predoiu renunta la titlul de premier din umbra si devine candidat de nevoie

PNL a cerut CNSAS sa il verifice pe Marian Munteanu (Video)

De asemenea, tot in contextul candidaturii, PNL a cerut CNSAS sa anunte daca Marian Munteanu a fost colaborator al fostei Securitati.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Marian Munteanu actiuni instanta calomniatori, #Marian Munteanu retragere candidatura, #Marian Munteanu candidat PNL , #candidat PNL