Marian Godină ironizează Poliția română pe Facebook, după ce instituția a omis o informație. Comentariul său, mai apreciat ca postarea în sine

Miercuri, 19 Ianuarie 2022, ora 11:55
7241 citiri
Marian Godină ironizează Poliția română pe Facebook, după ce instituția a omis o informație. Comentariul său, mai apreciat ca postarea în sine
Marian Godină FOTO Facebook/Marian Godină

Polițistul Marian Godină a comentat la o postare a Poliției Române de pe Facebook, în care instituția transmitea că polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au participat la o acțiune.

Godină a întrebat de ce nu au scris că a participat și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Poliția a transmis că la acțiune a participat IPJ Sibiu, iar Marian Godină a scris într-un comentariu că au participat și polițiști de la IPJ Brașov.

„De ce n-ați scris că a participat și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Brașov? Au oamenii ăia soții acasă care vă urmăresc pagina și o să-i întrebe unde au plecat azi noapte, îi băgați la belele...”, a scris polițistul Marian Godină într-un comentariu.

În doar câteva minute, comentariul a strâns peste o mie de reacții, mai multe decât postarea în sine.

Comunicatul făcea referire la percheziții făcute de polițiști într-un dosar privind infracțiuni la regimul silvic. Poliția a transmis că la acțiune a participat IPJ Sibiu.

„În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu efectuează 14 percheziții domiciliare, în județul Sibiu, într-un dosar penal privind infracțiuni la regimul silvic.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 229.000 de lei, fără TVA, respectiv valoarea a 402,341 mc de material lemnos, care ar fi fost tăiat și sustras ilegal.

Mai multe persoane, printre care personal silvic și reprezentanți ai unor firme, sunt vizate în acest dosar.

Vor fi puse în executare 13 mandate de aducere.

La acțiuni participă polițiștii specializați în domeniul silvic, ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Activitățile sunt desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a transmis Poliția română.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook, platforma de socializare deținută de Meta, aduce o schimbare semnificativă în modul în care utilizatorii pot viziona clipurile video, oferind acum o interfață full-screen...
#marian godina, #Politia Romana, #Facebook , #stiri Marian Godina