Sora lui Mariah Carey cere 250 de dolari pentru o partida de sex

Vineri, 18 Februarie 2011, ora 23:18 4424 citiri

Alison Carey Scott, o sursa permanenta de rusine pentru celebra sa sora, s-a reintors la vechile obiceiuri. Dupa ce in 2005 s-a descoperit ca se prostitua, femeia de 49 de ani, infectata cu HIV, si-a reluat in prezent apucaturile, din lipsa de bani si pentru ca familia nu o ajuta, dupa cum sustine.

Serviciile ei sexuale sunt oferite pe Internet, unde pozele nu au nicio legatura cu realitatea - de altfel Alison, mama a patru copii, primul nascut pe cand era adolescenta, pretinde ca are 36 de ani -, iar pseudonimul ei este Denise.

Cat despre tarif, acesta este intr-adevar de criza: 250 de dolari, conform All Voices.

De altfel, anuntul suna cam asa: "Cauti companie in estul Long Island? Te-ai saturat sa te intalnesti cu domnisoare mai tinere decat fiica ta? Cauti o experienta relaxanta, deloc grabita cu o femeie atractiva de 30 de ani? As fi fericita sa te vizitez acasa sau in orice alt loc convenabil".

Recent, un barbat care a apelat la serviciile ei a luat legatura cu reporterii National Enquirer, care la randul lor s-au intalnit cu Alison la sfarsitul lunii ianuarie. Aceasta pretinde ca nu face sex pe bani, ci doar ca ofera serviciul de escorta si, eventual, masaje erotice. A povestit insa ca familia nu vrea sa-i ofere vreun ajutor si ca timp de mai multe saptamani a fost nevoita sa circule intr-un vehicul "practic fara frane".

Alison, fosta dependenta de alcool si droguri, a fost arestata de mai multe ori pentru prostitutie in 2005, ea oferindu-se sa faca sex chiar cu un ofiter de politie sub acoperire pentru suma de 250 de dolari, exact cat cere si in prezent. Aceasta sustine ca a renuntat la vechile obiceiuri, legate de alcool si droguri, de 14 luni. Mai mult, in prezent, sustine ea, este si studenta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii