Secrete pe care vedetele nu ar vrea sa le stii despre ele (Galerie foto)

Vineri, 12 Iulie 2013, ora 17:23 3010 citiri

Multe dintre vedete au trecut prin momente grele, desi ai zice ca s-au nascut in puf. Marea majoritate incearca sa ascunda astfel de detalii, insa chiar si asa ajung, in cele din urma, la marele public.

Charlize Theron a crescut intr-o zona rurala din Africa de Sud, la o ferma de langa Johannesburg, impreuna cu parintii Gerda si Charles. Insa in iunie 1991, mama ei si-a ucis sotul, pe tatal actritei. Acesta era alcoolic si o atacase in mai multe randuri, punandu-i chiar viata in pericol, informeaza Answers.

Charlize a refuzat sa abordeze subiectul, vorbind pe aceasta tema o singura data, in 2004, la postul de televiziune ABC.

Nu multa lume stie ca Miley Cyrus are un frate de aceeasi varsta cu ea. Tatal lor, Billy Ray Cyrus, a lasat gravide doua femei cam in aceeasi perioada, inainte de a a o lasa insarcinata, a doua oara, pe mama lui Miley si a se casatori cu aceasta. Fratele lui Miley, Cristopher Cody, a crescut in statul Carolina de Sud, de o mama singura, Kristen Luckey, avand rareori contact cu familia tatalyui sau.

Cat despre tatal actorului Woody Harrelson, putini stiu ca a fost asasin platit. A fost condamnat pentru crima la putin timp dupa ce fusese gratiat pentru o alta. A primit sentinta pe viata, murind in puscarie in 2008.

Secretul cataretei Mariah Carey se refera tot la familie. Aceasta a avut o copilarie nu tocmai simpla, parintii divortand cand ea avea 3 ani. S-a mutat cu mama sa si fratele, Morgan, in timp ce sora sa, Alison, a ramas cu tatal. A pierdut legatura cu Alison, la fel si cu tatal sau. Alison a inceput sa aiba probleme cu drogurile, devenind chiar escorta pentru a-si plati datoriile. Mariah si mama ei au incercat sa-i ia copilul, in 1994, data fiind dependenta de droguri a lui Alison.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News