Sarcina cataretei Mariah Carey, confirmata de o colega

Joi, 28 Octombrie 2010, ora 14:16 1289 citiri

Mariah Carey este subiectul multor speculatii in ultima perioada, despre ea spunandu-se ca asteapta primul ei copil. Desi a refuzat sa comenteze informatiile, actrita ce o inlocuieste pe Mariah in filmul For Colored Girl, Thandie, a lasat sa-i scape informatia ca Mariah este insarcinata.

Cu cinci zile inainte de a incepe filmarile pentru For Colored Girl, Mariah s-a retras, anuntand ca nu mai poate onora contractul din motive medicale. Mai mult, ea s-a lasat complet de baut in cursul acestui an, existand informatii conform carora ar face tratamente de fertilitate pentru a-i darui sotului ei un copil, conform FemaleFirst.

Thandie este actrita care a inlocuit-o in film. Intr-un interviu la un post TV american, intrebata cum de s-a ales cu acest rol, Thandie a declarat senina: "cred ca este insarcinata".

Dupa ce i-a scapat aceasta informatie, a incercat sa dea inapoi, rectificand: "Sau ceva major s-a intamplat in viata ei".

In orice caz, Mariah a declarat miercuri, in emisiunea radio a sotului ei, ca va face un anunt maret joi (28 octombrie), un anunt "care va lamuri" lumea, pentru ca zvonurile si speculatiile au devenit mai mult decat poate suporta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News