Revenire spectaculoasa: Mariah Carey, mai sexy decat inainte de sarcina

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 10:54 3316 citiri
Foto: Daily Mail

Desi e mama a doi copii, gemeni, Monroe si Moroccan, Mariah Carey, ajunsa la 43 de ani, a reusit sa revina la silueta pe care putini si-o mai aduceau aminte.

Vedeta a luat peste 30 de kilograme in timpul sarcinii, insa fotografiile postate chiar de ea pe Twitter arata ca a biruit, in sfarsit, dupa un an, lupta cu kilogramele, relateaza Daily Mail.

Instantaneele, in care diva apare intr-un costum de baie negru, dintr-o piesa, insa care lasa la vedere un abdomen muncit din greu, au fost realizate in timpul filmarilor la un videoclip.

Vorbind despre lupta cu kilogramele, Mariah declara pentru revista Shape: "Am pus 31 de kilograme (in timpul sarcinii - n.red.). Insa daca privesti fotografiile, crezi ca e vorba de 4.000. Am multa empatie pentru oamenii care trebuie sa slabeasca mult".

"Obisnuiam sa pot slabi doar facand exercitii putin mai mult, insa asta s-a schimbat. De cand am copiii, realizez ca 90% din a slabi consta in dieta", a mai declarat cantareata.

In cazul sau, a declarat Mariah, miscarea consta in plimbari de cate o ora de cateva ori pe saptamana sau patru zile in care face sedinte de exercitii acvatice, in piscina, de 45 de minute fiecare.

Filmarile pentru videoclip au fost facute nu departe de insula Capri. Mariah Carey va lansa urmatorul ei album, al 14-lea, in 23 iulie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News