O mare vedeta, despre un show de talente plin de scandaluri fabricate: E asa plicticos si fals

Joi, 28 Mai 2015, ora 16:14 5130 citiri
Foto: Instagram/Mariah Carey

Mariah Carey nu se teme sa spuna ce gandeste. Recent, aceasta a facut cu ou si cu otet show-ul de talente "American Idol", spunand ca este "fals" si ca juratii au reactii exagerate, false si ele, doar pentru a da impresia de valoare, chiar daca aceasta nu exista.

Cantareata distinsa cu Grammy, fost jurat al emisiunii in trecut, afirma ca show-ul e unul "plictisitor", comparand experienta sa cu "iadul", intr-un interviu acordat joi, conform Daily Mail.

"E asa de plictisitor si de fals", a spus ea fara ocolisuri despre emisiunea anulata de canalul Fox.

Cantareata a explicat ca feedback-ul obtinut de concurenti este unul "fabricat", ca juratii exagereaza aprecierile la adresa lor pentru rating si pentru a da impresia de valoare. "Imi pare rau, cred ca... atunci cand spun ca e fals... ma refer ca trebuie sa inventezi lucruri pe care sa le spui despre oameni", a explicat Mariah cum procedeaza juratii.

"In jumatate dintre cazuri, prestatia (concurentilor - n. red.) este buna", recunoaste vedeta, adaugand ca, in mod normal, nu simti nevoia (ca jurat) sa spui mai multe de "Ai fost cu adevarat bun".

Mariah, care a fost jurat alaturi de Randy Jackson, Keith Urban si Nicki Minaj, a fost intrebata daca s-ar intoarce la pupitrul emsiunii, la care a replicat imediat: "La naiba, nu! Absolut nu, a fost cea mai rea experienta din viata mea".

In plus, vedeta a dat de inteles ca pretinsul scandal dintre ea si Nicki Minaj nici nu a existat, fiind unul fabricat pentru cresterea ratingului.

Show-ul va fi readus la TV in primavara lui 2016, avandu-i ca jurati pe Jennifer Lopez, Keith Urban si Harry Connick Jr.. Acesta va fi insa ultimul sezon.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News