Mariah Carey si Michael Bolton, in topul celor mai proaste albume de Craciun

Miercuri, 03 Decembrie 2008, ora 14:57 1649 citiri
Foto: carey-mariah.com

Discuri semnate Mariah Carey, Michael Bolton si Sarah Brightman se afla in topul celor proaste albume de Craciun, alcatuit de americani.

Argumentele jurnalistilor americani sunt pe cat de critice, pe atat de ironice. De pilda, in recenzia albumului de Craciun lansat de Mariah Carey ("Merry Christmas" - 1994), cantareata este sfatuita "sa se gandeasca sa ridice si mai mult standardele unui astfel de disc, printr-o colaborare cu Celine Dion si Whitney Houston, care ar aduce, cu siguranta, cel mai melodramatic album de Craciun", porivit Chicago Tribune.

In acelasi clasament se afla compilatia "Natty and Nice: A Reggae Christmas", selectia de piese rap "Christmas on Death Row" (Craciun Condamnat la Moarte) si albumul "Grandma Got Run Over by a Reindeer" (Bunica a fost calcata de un ren), lansat de Elmo Patsy.

Moda albumelor de Craciun este caracteristica, incepand din anii '70-'80, solistilor si formatiilor din zona pop.

De-a lungul timpului, discurile de acest fel lansate de Boney M, Carpenters sau BZN au avut un succes important la public, consolidand cota de popularitate a artistilor.

Anul acesta, insa, rock-ul a facut o noua incercare de a castiga simpatie si pe aceasta cale.

Concret, pe 14 octombrie, in SUA, a fost lansata compilatia de Craciun "We Wish You A Metal Christmas and a Headbanging New Year", la care au colaborat chitaristi si solisti celebri de muzica rock din toata lumea, printre care si Alice Cooper.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News