Mariah Carey, greu de (sus)tinut... (Galerie Foto)

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 21:54 4419 citiri

Incercarile divei blonde de a arata ca nu a luat proportii nu mai par sa convinga pe nimeni. In timpul unei reprezentatii sustinute la New York, Mariah Carey cu greu a putut fi sustinuta de doi dintre dansatorii ei.

Eforturile celor doi barbati, de altfel destul de vanjosi, de a o sustine la inaltime pe diva devenita rotunjoara nu au scapat nici publicului prezent weekend-ul trecut in Plaza Rockefeller din New York.

Incrancenarea celor doi, la un pas sa o scape pe Mariah din brate si sa o imbogateasca - artista si-a asigurat picioarele pentru 1 miliard de dolari -, a fost cat se poate de vizibila, relateaza Daily Mail.

In amintirea vremurilor bune, Mariah Carey a interpretat un hit al anilor '90, Make it Happen si alte cateva melodii nou-noute, Obsessed, H.A.T.E.U. si I Want To Know What Love Is, un cover dupa celebra piesa devenita clasica.

Mariah Carey, in varsta de 40 de ani, care recent a jucat in filmul Precious, spera de ceva vreme sa devina mamica. Ea s-a casatorit cu Nick Cannon, mai tanar cu 10 ani, in mai 2008, la numai doua luni de cand incepusera sa iasa impreuna.

Este al doilea mariaj al artistei, dupa cel esuat in 1998 cu Tommy Mottola.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News