Mariah Carey, cantec de 200 de ani si tinuta sexy, de Sarbatori (Video)

Sambata, 01 Ianuarie 2011, ora 15:08 2706 citiri

Mariah Carey a interpretat, in ultima zi a anului trecut, un cantec scotian vechi de 200 de ani si a impresionat atat vocal, cat si printr-o tinuta foarte sexy.

Mariah Carey a inregistrat un nou single, care va face parte din viitorul sau album "Merry Cristmas II You". Melodia "Auld Lang Syne" a fost compusa cu peste 200 de ani in urma, in Scotia. "Diva a aparut in "New Year's Eve Live" pe 31 decembrie 2010, la televiziunea americana Fox, unde a avut loc premiera noului hit "Auld Lang Syne", informeaza siteul oficial al artistei mariahcarey.

Lista premiilor obtinute de Mariah Carey de-a lungul carierei este incredibil. Pe site-ul artistei sunt zeci de premii. Din 1991 si pana in 2010, a castigat premii, an de an, fara intrerupere, printre care 5 premii Grammy, dar si 10 American Music Awards.

In prezent, Mariah Carey este pe locul intai in topul Holyday Songs al revistei Billboard, cu "All I Want for Christmas Is You" si se pregateste sa devina mamica in 2011, cand va avea gemeni, asa cum a relatat media in ultima perioada.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News