Cum se mentin frumoase vedetele (Galerie foto)

Luni, 17 Decembrie 2012, ora 18:21
3086 citiri
Cum se mentin frumoase vedetele (Galerie foto)

Cum vin Sarbatorile si va trebui sa participi la o multime de evenimente, trebuie sa stii cat mai multe trucuri de frumusete. Iar vedetele sunt o sursa inepuizabila de idei si sfaturi din acest punct de vedere.

Iata ce folosesc ele pentru a arata ca scoase din cutie, potrivit Glo.msn:

Halle Berry

Actrita foloseste cafea macinata ca tratament impotriva celulitei, astfel pielea fiind usor exfoliata. Fluxul sanguin de la suprafata se imbunatateste si pielea devine mai fina.

Jessica Biel

Actrita, devenita sotia lui Justin Timberlake, spune ca atunci cand este in masina si se indreapta spre un eveniment important, tine la subrat servetele, asta pentru a nu strica si lasa urme pe haine. Pana ajunge la destinatie isi spune in gand, dupa cum marturiseste: "Te rog, nu transpira!". Odata finalizat drumul, le arunca si-si asaza pe fata obisnuitul zambet fara pata.

Kate Middleton

Ducesa a facut chiar inainte de nunta un tratament cu venin de albine. Multi spun ca aceasta metoda este una dintre cele mai bune tratamente ce nu presupun ace si bisturiu.

Lady Gaga

Nu te-ai mirat niciodata cum de Lady Gaga nu are sclipici pe toata fata dupa sedintele interminabile de machiaj? Asta pentru ca foloseste banda adeziva pentru a se curata, mai ales pentru a culege de pe obraji sclipiciul cazut de pe gene si pleoape.

Emma Stone

Actrita previne alergiile care ar putea aparea de la machiajul in exces cu ajutorul uleiului de seminte de struguri, cumparat din magazinele naturiste. Il aplica pe fata imediat dupa dus si il lasa sa actioneze pe toata durata noptii.

Kim Kardashian

Vedeta spune ca o lingura de zahar ajuta la mentinerea stralucirii epidermei. Ea foloseste asa ceva atunci cand isi exfoliaza tenul.

Shakira

Shakira foloseste lotiunile pentru copii pentru a se proteja de radiatiile ultraviolete, in detrimentul celor pentru adulti, care ofera protectie mai putina.

Evan Rachel Wood

Wood foloseste cat mai multe produse bazate pe ulei de masline atunci cand vine vorba de ingrijirea faciala. Ea utilizeaza uleiul si pe post de demachiant si chiar crema hidratanta, lasandu-l sa actioneze pe perioada noptii.

Jessica Alba

Jessica spune ca unul dintre cei mai buni prieteni de-ai ei este ondulatorul de gene. Chiar nu mai este nevoie de mascara odata folosit acest instrument, dupa cum spune actrita, privirea devenind misterioasa si provocatoare.

Mariah Carey

Mariah isi ajuta buzele sa fie mai mari si provocatoare cu extract de menta. Acesta face sangele sa circule mai rapid si volumul buzelor se mareste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#secrete frumusete vedete, #vedete trucuri frumusete, #celebritati trucuri frumusete, #sfaturi frumusete celebritati , #stiri Mariah Carey