"All I Want for Christmas Is You" a cantaretei Mariah Carey, lansata in urma cu 26 de ani, a revenit in fruntea topurilor americane

Miercuri, 09 Decembrie 2020, ora 08:40
2401 citiri
"All I Want for Christmas Is You" a cantaretei Mariah Carey, lansata in urma cu 26 de ani, a revenit in fruntea topurilor americane
Foto: Instagram/ Mariah Carey

Piesa "All I Want for Christmas Is You" a cantaretei Mariah Carey a revenit in fruntea topurilor americane ale single-urilor, ocupand prima pozitie in clasamentul Rolling Stone si a doua, in Billboard Hot 100.

Cat priveste topul Rolling Stone, lansat in 2019, single-ul care a debutat in urma cu 26 de ani a ocupat prima pozitie in saptamana incheiata pe 3 decembrie si este asteptat ca el sa se mentina in urmatoarea perioada.

"All I Want for Christmas Is You" a urcat sase locuri, dupa ce a fost accesat online de 22,3 milioane de ori si a fost vandut in 183.600 de unitati.

Locul al doilea in top este ocupat de o piesa veche de 62 de ani - "Rockin' Around the Christmas Tree" a Brendei Lee. Single-ul a fost vandut in 157.200 de unitati si a inregistrat 18,9 milioane de accesari online, in acelasi interval de timp.

Bobby Helms si "Jingle Bell Rock" s-au clasat pe locul al treilea, cu 18 milioane de accesari online.

Intre primele zece clasate in topul Rolling Stone al single-urilor se afla doar trei piese care nu au legatura cu sarbatorile de iarna: "Dakiti" - Jhay Cortez & Bad Bunny, pe locul al patrulea, "Body" - Megan Thee Stallion, pe locul al saselea, si "Mood" - 24kgoldn feat. Iann Dior, pe locul al optulea.

Andy Williams si "It's the Most Wonderful Time of the Year" au ocupat locul al cincilea, Dean Martin si "Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow", locul al saptelea, Jose Feliciano si "Feliz Navidad", al noualea, iar The Ronettes si "Sleigh Ride", al zecelea.

In top 40 al celor mai populare cantece, 27 sunt piese dedicate Craciunului, numar asteptat sa creasca odata cu apropierea sarbatorii. Intre pozitiile 11 si 20 s-au clasat melodii Wham!, Darlene Love, Bing Crosby si Perry Como. In ultima saptamana, in topul albumelor 16 dintre primele 50 clasate au fost colectii de sezon.

Cat priveste Billboard Hot 100, care a debutat in 1958, piesa "Mood" - 24kGoldn feat. Iann Dior a urcat in frunte, inregistrand astfel a sasea saptamana pe primul loc.

Mariah Carey si "All I Want for Christmas Is You" au revenit in top 10, in urcare 12 locuri, pana pe a doua pozitie. Anul trecut, piesa a petrecut trei saptamani in fruntea clasamentului.

Brenda Lee si "Rockin' Around the Christmas Tree" s-au clasat pe pozitia a patra, in urcare 17 locuri, iar "Jingle Bell Rock" al lui Bobby Helms, pe locul al noualea, in urcare 22 de pozitii. Cantecele au ajuns, sezonul trecut, pe pozitiile a doua si a treia in Billboard Hot 100, care cumuleaza accesarile online, difuzarile radio si datele de vanzari.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Mariah Carey, #Mariah Carey top, #Mariah Carey Craciun , #stiri Mariah Carey