Presa britanica o desfiinteaza pe Maria Sharapova: Ne vinzi prostii!

Luni, 07 Iulie 2014, ora 20:006977 citiri
Presa britanica o desfiinteaza pe Maria Sharapova: Ne vinzi prostii!

Presa britanica are o noua reactie foarte dura la adresa Mariei Sharapova. Dupa ce au vrut sa o interzica la Wimbledon, britanicii ies din nou la atac.

Publicatia Huffington Post din Marea Britanie o taxeaza pe Maria Sharapova pentru faptul ca se foloseste de imaginea pe care o are pentru a vinde dulciuri.

"De ce nu este ok sa ne vinzi prostii", titreaza ziarul britanic, care dezvaluie ca Sharapova isi vinde dulciurile chiar si in magazinele cu "mancare sanatoasa".

"Impune un nou standard scazut pentru rusinea unei celebritati", comenteaza jurnalistii britanici.

"Ea chiar nu are nevoie de bani. Nici macar un pic. Stiu ca sportivii au o cariera limitata, dar nu aceasta este problema aici. Sugarpova nu a fost nascut din necesitate, ci a fost o alegere, o alegere care naste semne de intrebare. De ce o femeie care a facut avere din a arata foarte bine vinde produse care cauzeaza obezitate? Nu trebuie sa faca asta!", mai scrie ziarul britanic.

Jucatoarea din Rusia i-a enervat pe britanici deoarece a adus in complexul de la Wimbledon un magazin mobil in care vinde dulciurile companiei pe care o detine, Sugarpova.

Din acest motiv, nutritionistii britanici au solicitat ca Maria Sharapova sa fie exclusa de la Wimbledon, considerand-o un exemplu negativ pentru copii.

Sugarpova este o linie de dulciuri creata de Maria Sharapova in 2013.

Produsele firmei Mariei Sharapova sunt un adevarat succes in America.

C.S.