Imperiul de neclintit al Mariei Sharapova: Ce se intampla cu rusoaica, la o luna de cand a fost prinsa dopata

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 15:00
7692 citiri
Imperiul de neclintit al Mariei Sharapova: Ce se intampla cu rusoaica, la o luna de cand a fost prinsa dopata
Foto: fedcup.com

Lucrurile incep sa revina la normal pentru Maria Sharapova, la doar o luna de cand a recunoscut ca a fost prinsa dopata in timpul turneului de la Australian Open.

Desi se afla in centrul celui mai important scandal din tenisul mondial al ultimilor zece ani, Maria Sharapova reuseste sa-si mentina o imagine foarte buna in SUA, conform Eurosport.

Intr-un studiu realizat in luna martie, peste 84% dintre cumparatorii unor produse din SUA au afirmat ca o plac in continuare pe Maria Sharapova. Fata de luna februarie, cand nu se stia ca Sharapova s-a dopat, procentajul a scazut doar cu patru unitati!

Studiul a fost realizat de compania americana Celebrity DBI, pe care foarte multe organizatii din SUA o folosesc cand trebuie sa aleaga o personalitate pentru a promova un anumit produs.

Singurul capitol la care Sharapova a scazut este cel al "increderii ca girant", insa potrivit directorului Celebrity DBI, Matt Delzell, acest lucru este absolut firesc pentru toate personalitatile ce sunt implicate in astfel de scandaluri, iar totul poate fi de scurta durata.

"Sharapova isi poate reabilita imaginea cu siguranta daca poate prezenta scuze sincere si daca va sta departe de centrul actiunii pentru ceva timp. Desigur, va conta sa revina si pe teren. Daca va fi suspendata mai putin de un an, ar fi un lucru pozitiv. Victoriile ajuta mereu sa rezolvi majoritatea problemelor", a spus Delzell.

Pentru Maria Sharapova rezultatul acestui studiu poate fi o veste excelenta in relatia cu sponsorii sai. Mai multe nume importante au suspendat colaborarile cu Sharapova pana la finalizarea anchetei de dopaj.

Sharapova era sportiva cu cel mai mare lipici la contractele publicitare, incasand in ultimii 11 ani in jur de 285 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Rusii au prins-o in ofsaid pe Sharapova: Dovada care o incrimineaza in cazul de dopaj

Maria Sharapova a recunoscut, pe 7 martie, in cadrul unei conferinte de presa, ca a fost prinsa dopata la Australian Open.

Rusoaica a precizat ca a fost vorba despre o neglijenta pe care si-o asuma, ea consumand un medicament pe baza de meldonium pe care il utilizeaza de zece ani pentru a se trata.

Sharapova a mai spus ca nu a verificat lista substantelor interzise, care i-a fost trimisa la inceputul acestui an, motiv pentru care nu a stiut ca nu are voie sa utilizeze respectivul medicament.

Jucatoarea din Rusia este suspendata provizoriu pana la finalizarea anchetei.

C.S.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Maria Sharapova dopaj, #Maria Sharapova avere , #dopaj