Grapini spune ca nu-l cunoaste pe deputatul spagar, dar are poze cu el

Duminica, 22 Decembrie 2013, ora 16:18
2480 citiri
Grapini spune ca nu-l cunoaste pe deputatul spagar, dar are poze cu el
Foto: Realitatea TV

Ministrul pentru IMM si Turism, Maria Grapini, al carui nume apare in interceptarile deputatului spagar, sustine ca nu il cunoaste pe Gheorghe Coman. Totusi, ea apare alaturi de el in mai multe fotografii.

Cea mai recenta fotografie care contrazice afirmatiile ministrului a aparut pe o retea de socializare. In poza, Maria Grapini este surprinsa alaturi de Gheorghe Coman, Nicoleta Tudor, Diana Vintila si alti membri ai PC, la o masa festiva dintr-un restaurant din Buzau, transmite Realitatea TV.

Tot in mediul virtual, mai circula o fotografie in care ministrul apare alaturi de deputat.

In stenogramele din referatul procurorilor DNA, prin care se cere arestarea preventiva a deputatului Gheorghe Coman, se face referire clara la numele ministrului Maria Grapini.

"Bai Cipriane, si-ti mai spun si altceva si cu asta am... sa-ti spun... aaa.... ca la orice partid se cere niste bani ca nu ma feresc de tine, mi-a cerut niste bani astia... neinteligibil... si organizarea uite a venit oameni, acuma vine Grapini, tre sa-i fac masa cu aia... eu de unde sa platesc? Asa tu mai stii o relatie, ala mai stie o relatie!", s-a plans la telefon deputatul Coman.

Stenograme in dosarul deputatului spagar: Voiculescu si Grapini, pomeniti in interceptari

Imediat dupa aparitia stenogramelor, ministrul a tinut sa sublinieze ca nu il cunoaste pe Gheorghe Coman.

"In general, hotii, smecherii, folosesc numele unor persoane. Pe cine putea sa foloseasca? A celor doi ministri din partid. In viata mea n-am cerut personal eu bani si nu am pus pe nimeni sa ceara bani. As fi curioasa sa aflu cum a formulat, de cand e el eu n-am fost la Buzau", a declarat Grapini.

Deputatul Gheorghe Coman a fost prins in flagrant in timp ce lua mita pentru a mentine in functie o persoana din conducerea Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Buzau.

Parlamentarul conservator de Buzau este cercetat de DNA pentru ca si-a folosit influenta pe care o avea gratie functiei de presedinte al organizatiei judetene PC Buzau pentru a obtine bani, servicii si diverse bunuri pentru sine sau pentru partid, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Grapini deputatul spagar, #Grapini fotografie Gheorghe Coman, #poza ministrul Grapini Coman , #ministru delegat