Grapini: Raman in politica atat cat voi trai, m-a convins un discurs al Papei de la Roma

Joi, 08 Mai 2014, ora 20:483206 citiri
Grapini: Raman in politica atat cat voi trai, m-a convins un discurs al Papei de la Roma
Foto: Facebook/Maria Grapini

Maria Grapini, fostul ministru delegat pentru Intreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri si Turism, a declarat ca, desi a avut momente in care a regretat ca devenit politician, a decis sa ramana in politica gratie unui "discurs al Papei de la Roma", care a convins-o de acest lucru.

"M-a linistit definitiv si am spus ca raman in politica atat cat voi trai. A fost un discurs al Papei de la Roma in care spunea ca ei nu pot face politica, dar cei care nu fac politica fac cea mai proasta politica pentru ca ceea ce spun ca stiu sa faca, inteligenta, ideile nu si le pot pune in aplicare stand la o parte si lasand pe altii sa faca politica proasta", a declarat Maria Grapini, intr-o conferinta de presa desfasurata la Ploiesti, potrivit Mediafax.

Maria Grapini: Am fost olimpica la Limba Romana, fac oricand un test de gramatica

Totodata, vicepresedintele Partidului Conservator a spus ca in politica romaneasca sunt putine elite si i-a condamnat pe cei care "se considera elita si nu vor sa faca politica".

"Eu condamn elitele care se considera elita si nu vor sa faca politica. Prin diferenta, matematic vorbind, daca oamenilor bine pregatiti profesional, moral, le este teama sa intre, sa se arunce in aceasta activitate in care, e adevarat, esti blamat, ti se inventeaza cateodata multe lucruri, esti expus, dar daca nu iti asumi acest lucru, atunci nu ai de ce sa critici ca ajunge ala cu meserie auto in Parlament.

Nu ai de ce sa critici! Intra tu, elita!", a mai Grapini, adaugand ca nu i se pare corect ca "o categorie socio-profesionala sa fie blamata la gramada", facand astfel trimitere la discursul politicienilor.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News