Grapini, intalnire cu scantei cu hotelierii - scandal mult, solutii putine

Vineri, 17 Mai 2013, ora 15:59
1986 citiri
Grapini, intalnire cu scantei cu hotelierii - scandal mult, solutii putine
Foto: Arhiva

Ministrul Turismului Maria Grapini a avut o intalnire pe litoral cu hotelierii, cu scopul de a puncta problemele din acest moment si a incerca sa gaseasca solutii pana la inceperea sezonului estival.

Sedinta s-a transformat, insa, intr-o cearta in toata regula creand si mai multa confuzie de ambele tabere. Ba chiar Grapini a aflat abia in mijlocul taraboiului cine organizase intalnirea si, cum nervii cresteau cu fiecare replica primita, ministrul a amenintat ca pleaca.

Initial, Grapini a fost impaciuitoare, cerand propuneri de la cei prezenti.

"Aici n-am venit sa ne certam unii cu altii, aici n-am venit cu probleme punctuale, eu fac politici globale si vreau sa m-ajutati sa le fac bine. Sa va ganditi sa-mi propuneti 5 lucruri in domeniul dumneavoastra pe care le-ati face daca ati fi ministru in locul meu", a spus ministrul, potrivit B1 Tv.

Raspunsul, venit de la primarul din Navodari Nicolae Matei, n-a fost insa pe aceeasi lungime de unda.

"Vorbim mult si facem putin. Sunt lucruri care nu s-au indreptat. Am un proiect depus sa fac o zona de promenada. Avizele se obtin foarte greu, batem la usi inchise", a spus Nicolae Matei.

In discutie a intrat si presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin.

"Nu rezolv public problemele din minister! Am venit sa preiau probleme, va rog frumos! Aceasta este problema pe care o avem, pentru ca altfel trebuie sa ne ridicam sa plecam, intrucat nu suntem reprezentati in Cosiliul Consultativ si este pentru prima oara cand se intampla asta. Problemele litoralului romanesc", a spus presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii.

Vizibil iritata de interventia Corinei Martin, Grapini a cerut directorului Camerei de Comert Constanta, Ionut Juganaru, sa nu lase pe nimeni sa vorbeasca mai mult de cinci minute.

"Domnul Juganaru! V-am rugat sa moderati ca fiecare om sa vorbeasca cinci minute si sa plec cu probleme! Eu nu vin sa punctez acum o relatie intr-o asociatie, va rog foarte mult!", a spus apoi Maria Grapini.

"Va rog, doamna ministru, suntem la o intalnire organizata de Camera de Comert si Asociatia 'Litoral-Delta Dunarii'", a raspuns incurcat Juganaru.

"N-am stiut! Mie mi s-a spus doar de Camera de Comert!", a fost replica Mariei Grapini.

In final, sedinta a luat sfarsit fara nicio concluzie clara.

”Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine”. Clipul prin care europenii sunt chemați la alegeri VIDEO
”Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine”. Clipul prin care europenii sunt chemați la alegeri VIDEO
Parlamentul European (PE) a lansat luni, 29 aprilie, videoclipul de promovare a alegerilor europene din 6-9 iunie, în cadrul celei de a doua etape a campaniei sale de comunicare care se...
Nicuşor Dan o ignoră pe Firea: „În acest moment, principalul contracandidat este Cristian Popescu Piedone” VIDEO
Nicuşor Dan o ignoră pe Firea: „În acest moment, principalul contracandidat este Cristian Popescu Piedone” VIDEO
Nicuşor Dan, primarul Capitalei a declarat luni, 29 aprilie, că în acest moment, principalul contracandidat al său este Cristian Popescu Piedone. El a arătat că şi-ar dori ca PNL să facă...
#Maria Grapini probleme litoral, #Grapini hotelieri scandal litoral , #ministru delegat