Grapini il pune la zid pe Daniel Constantin: Ati stat in randul doi, in spatele lui Ponta

Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 22:09
3570 citiri
Grapini il pune la zid pe Daniel Constantin: Ati stat in randul doi, in spatele lui Ponta

Europarlamentarul PC Maria Grapini i-a transmis o scrisoare presedintelui acestei formatiuni, Daniel Constantin, in care i-a transmis ca in partid "e o situatia de criza".

"Am discutat cu dumneavoastra saptamanal, aratandu-va nemultumirile legate de lipsa dumneavoastra de activitate ca lider de partid", precizeaza Grapini in scrisoarea sa, potrivit unui document publicat de Stiri Pe Surse.

De asemenea, aceasta noteaza ca Daniel Constantin nu a facut nimic "pentru cresterea imaginii partidului, pentru organizarea in teritoriu in vederea alegerilor". In plus, vicepresedintele PC ii cere liderului formatiunii sa organizeze de urgenta Consiliul National "pentru a decide soarta partidului": "Nu vrem ca PC sa dispara prin inactiune".

Maria Grapini acuza si faptul ca, in ultimul an, "au disparut mesajele in numele partidului, au disparut conferintele de presa la sediul partidului", dar si ca in PC exista "pentru prima data foarte multi oameni cu functii politice sau executive in curs de urmarire penala si nu ati luat masura de inlocuire a lor".

"Au inceput sa plece oameni din partid la nivel de baza, dar se discuta si despre plecarea unor parlamentari. Nu puteti sa va faceti ca nu vedeti, ca este o situatie de criza in partid.

(...) In ziua de 24 ianuarie, (...) am ramas stupefiati sa vedem ca dumneavoastra ati participat la Iasi, stand in randul doi (in spatele premierului) in loc sa fiti ca lider de partid la nivel national, in fata, unde stateau oameni din PSD fara functii la nivel central", a mai spus presedintele PC Timis.

In incheiere, aceasta subliniaza ca asteapta "urgent" raspunsul lui Daniel Constantin.

Voiculescu, amenintari din inchisoare pentru Daniel Constantin si judecatoarea care l-a condamnat

La inceputul anului, fondatorul Partidului Conervator, Dan Voiculescu, care se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, a lansat amenintari pentru liderul formatiunii: "Anul 2015 va fi anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Maria Grapini scrisoare Daniel Constantin, #Grapini Constantin criza PC , #stiri Maria Grapini