Grapini ii cere lui Ciolos sa renunte la "cetateanul turmentat" din Guvern: La ora 8 era deja baut!

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 10:558358 citiri
Grapini ii cere lui Ciolos sa renunte la "cetateanul turmentat" din Guvern: La ora 8 era deja baut!
Foto: Facebook/Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini sustine ca Sorin Chelmu, numit de Dacian Ciolos secretar general al Guvernului, ar fi obisnuit sa bea atunci cand lucra in subordinea ei, asa ca ii cere noului premier sa il retraga din functie.

"Azi am aflat ca domnul Ciolos a numit secretar general al Guvernului (rang de ministru) - un post extrem de important deoarece raspunde de toata organizarea sedintelor de guvern, sedintelor pregatitoare, de publicarea la timp si corect in Monitorul oficial al (sic!) tuturor documentelor aprobate de Guvern - pe cetateanul turmentat Sorin Chelmu.

Acest individ a fost transferat la mine la minister ca secretar general al ministerului, de unde credeti? de la Ministerul Agriculturii (mostenit in Guvernul Ponta de la ministrul Ciolos). Acest individ la ora 8 era deja baut si ca sa nu miroase (sic!) se parfuma intens (cu parfum de proasta calitate), de trebuia sa deschid fereastra.

Cand am vrut sa-l dau afara, mi-a spus sec si cu sughituri: pe mine nu ma da NIMENI afara! I-am facut referat, dar, fiind inalt functionar public, referatul a fost analizat de agentia functionarilor publici fix pana am plecat eu din minister, timp in care stimabilul Chelmu s-a internat in spital datorita extrasistolelor!

Domnule Ciolos, va intreb public: care sunt motivele numirii acestui om-capusa?", a postat pe Facebook Maria Grapini.

In plus, aceasta sustine ca presa a scris de mai multe ori "despre individ".

"Sunt multi oameni care pot sustine ce spun eu! Doamne, ce ne-a adus Mos Nicolae! Sau poate avem sansa ca domnul Ciolos sa-l retraga pe cetateanul parfumat, de Mos Nicolae???", a mai adaugat europarlamentarul.

Maria Grapini a fost ministru delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii in perioada decembrie 2012 - martie 2014, in timpul guvernarii Ponta.

In varsta de 48 de ani, Sorin Chelmu a absolvit Facultatea de Zootehnie a Universitatii de stiinte Agronomice Iasi si Facultatea de Inginerie si Management Agroturistic din Universitatea Bioterra Bucuresti, si a ocupat functia de secretar general in cadrul Departamentului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism in Guvernul Ponta IV, informeaza Agerpres.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News