Fotografia zilei: Maria Grapini si stegarul dac

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 12:58
8696 citiri
Fotografia zilei: Maria Grapini si stegarul dac
Foto: Facebook / Maria Grapini

Maria Grapini a fost prezenta duminica la Sibiu cu ocazia primei reuniuni a conducerii Partidului Popular Umanist (PPU) pe care l-a infiintat dupa ruperea unei aripi din Partidul Conservator fondat de Dan Voiculescu.

PPU a fost inscris la sfarsitul lunii trecute in Registrul partidelor de la Tribunalul Bucuresti, europarlamentarul Maria Grapini, liderul formatiunii, declarand ca PPU va candida pe liste proprii la alegerile locale.

"Noi suntem romani! Ieri la Sibiu,Cezar,dacul nostru a adus cunoscutul drapel romanesc purtat la toate mitingurile pentru dreptate, la reuniunea PPU! Multumesc Cezar!", a scris luni pe Facebook Maria Grapini.

Aberatia zilei: Europarlamentarul care terfeleste limba romana

Foto: Facebook / Maria Grapini

Daca Maria Grapini este contestata pentru numeroasele greseli gramaticale facute in postarile sale pe Facebook, in cazul lui Cezar Avramuta este pusa la indoiala sanatatea psihica.

Cunoscut sub numele de "stegarul dac" pentru ca incepand din 2012 a stat cocotat fluturand un urias drapel, seri la rand, in Piata Universitatii si scandand lozinci impotriva PDL si a lui Traian Basescu, Cezar Avramuta este membru al PNL, fiind premiat in februarie 2013 cu o diploma la Gala Premiilor Tinerului Liberal.

Celebru pentru aparitia sa la toate protestele organizate impotriva fostului presedinte cu diverse ocazii, de la nunta Elenei si pana la audierile de la Parchet, Cezar Avramuta a fost amendat in mai multe randuri de autoritati, de exemplu dupa ce s-a suit pe sediul Consiliului Superior al Magistraturii, nemultumit de deciziile luate de judecatorii si procurorii din consiliu.

CSM, asaltat si de protestatarii de serviciu. Cum reactioneaza Jandarmeria

In luna iunie, el a fost de asemenea amendat dupa ce a amenintat ca se sinucide in fata Parchetului General, fiind ulterior internat la psihiatrie pentru ca s-a urcat pe Casa Radio de unde era cat pe ce sa se arunce.

"Stegarul dac" ameninta ca se sinucide in fata Parchetului General

"Stegarul dac" de la Universitate, internat la Psihiatrie

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Grapini stegar dac, #Grapini Cezar Avramuta, #Grapini Partid Popular Umanist , #stiri Maria Grapini