Adio, dar raman cu tine: Piedone, Anghel si Grapini au renuntat la functiile din PC, dar nu pleaca din partid

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 16:11 2874 citiri

Prim-vicepresedintele PC Cristian Popescu Piedone, vicepresedintele Cristiana Anghel si europarlamentarul Maria Grapini si-au exprimat optiunea de a renunta momentan la functiile de conducere, fara a pleca din partid, a declarat, vineri, vicepresedintele PC Codrin Scutaru.

Scutaru a spus ca in sedinta Biroului Politic al PC s-a discutat despre "anumite iesiri" in presa sau in alte medii care se situeaza in afara politicii partidului.

"Am avut ieri Biroul Politic al partidului si presedintele partidului Daniel Constantin a batut cu pumnul in masa pentru a nu mai fi iesiri individuale in afara liniei partidului si de aceea a fost exclus un coleg al nostru", a afirmat Scutaru, referindu-se la presedintele PC Diaspora Avram Gal.

Grapini il pune la zid pe Daniel Constantin: Ati stat in randul doi, in spatele lui Ponta

El a spus ca aceste "iesiri individuale" au creat perceptia ca se doreste in partid schimbarea conducerii partidului, iar acest lucru nu este adevarat deoarece majoritatea filialelor doresc stabilitate, nu schimbare.

"Toate nemultumirile vor fi discutate in interiorul partidului asa cum este normal, nu exista o majoritate care sa doreasca congres sau schimbarea conducerii, ci dimpotriva majoritatea filialelor doresc stabilitate si sustin actuala conducere", a precizat Scutaru.

El mai spus ca va fi un dialog cu fiecare dintre cei care si-au exprimat optiunea de a renunta la functiile de conducere, aratand ca nemultumirile vor fi rezolvate in interiorul partidului.

Senatorul Cristiana Anghel a declarat ca demisioneaza din functia de vicepresedinte pe care o detine in PC, dar ramane in partid, aratand ca doreste o libertate de exprimare care sa nu implice pozitia partidului.

"Am declarat ca demisionez din functia de vicepresedinte al PC deoarece ma simteam incorsetata de aceasta functie. Cristiana Anghel trebuie sa aiba liberate de exprimare, cand eram vicepresedinte eram obligata sa ma exprim in numele partidulu. Mi-am asumat initierea unor legi controverste si nu am vrut sa implic partidul", a mai spus Anghel.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii