Maria Dragomiroiu s-a tuns. "Este tocit cam peste tot". Ce a făcut artista cu părul VIDEO

Luni, 15 August 2022, ora 15:50 6817 citiri
Maria Dragomiroiu FOTO Facebook/ Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu s-a tuns în urmă cu câteva zile și a postat o filmare pe pagina sa de pe Facebook pe 10 august.

"Ceva inedit pentru cei care mă iubesc!", a scris artista în textul care însoțește videoclipul.

În imagini apare cea care o îi taie vârfurile, în timp ce Maria Dragomiroiu cântă. La final, aceasta îi cere coafezei să nu arunce părul tuns.

Artista își tunde părul regulat și are un anume ritual legat de asta, își aruncă vârfurile tăiate în iarbă sau undeva în aer liber.

„Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată! Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă”, a povestit cântăreața pentru Monden.ro..

"Părul este foarte distrus"

Postarea a adunat mii de aprecieri și sute de mii de vizualizări. Unii îi admiră părul foarte lung, alții cred că ar fi timpul să-l scurteze.

"Da, mie îmi place părul lung până la o anumită vârstă. Dânsa a trecut de vârstă la care o avantaja părul lung. Cu atât mai mult că este tocit cam peste tot. Dar până la urmă fiecare face ce vrea."

"Părul lung frumos, dar se vede că trebuie multe tratamente, este deteriorat, mai bine până la umeri și frumos."

"Îmi pare foarte rău că părul este foarte distrus."

"Nu-mi place, plus că pare ars pe exterior."

"V-aș tunde gratis la orice oră. Părul lung are vârsta lui. Părul mai scurt întinerește. Ajunge cu lai, lai și învârteli să se vadă lungimea părului. Eu iubesc părul lung, dar aici nu merge. D-na care tunde trebuia să explice. Recomand, fără să fiu răutăcioasă, să vă tundeți. Va fi bine. Vă admir că artist."

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News