Propagandista lui Putin se teme de o revoluție în Rusia. ”Fără niciun război nuclear, fără nicio operațiune militară specială sau nespecială”

Marti, 13 Septembrie 2022, ora 09:03 12155 citiri
Margarita Simonyan și-au schimbat discursul FOTO Twitter

Propagandiștii de top ai Kremlinului, care ani de zile au cerut distrugerea Ucrainei, nu vor să împartă responsabilitatea războiului cu Putin.

Cei care au strigat că Ucraina nu va rezista nici măcar două zile în războiul împotriva „celei de-a doua armate a lumii”, și-au schimbat tonul și avertizează despre o viitoare revoluție în Rusia.

Propagandista de top, Margarita Simonyan, a fost printre primii care și-au schimbat discursul. La început, ea a recunoscut brusc existența limbii ucrainene și chiar a cerut să fie studiată.

Acum se teme de o posibilă repetare a anului 1917: „Vreau foarte mult să le răspund (Occidentul - n.red.): nu veți aștepta, dar, din păcate, știm că în ultimii 100 de ani am suferit de două ori: în 1917 și 1991. Și propria noastră istorie arată că acest lucru este posibil din nou. Fără niciun război nuclear, fără nicio operațiune militară specială sau nespecială. Putem aduce țara la prăbușire, la hara-kiri, să ne mâncam propriile brațe și picioare”.

După atentatul în care a murit fiica lui Dughin, Simonyan și-a dat seama că ea riscă să fie eliminată fizic de îndată ce Kremlinul ar fi nemulțumit de calitatea propagandei sale. Ea a recunoscut că acum se plimbă doar cu pază.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News