Prinţul Harry şi Meghan Markle, invitaţi să asiste la încoronarea regelui Charles III, în timp ce ies la suprafață noi controverse. Ce răspuns au dat cei doi

Duminica, 05 Martie 2023, ora 14:23
7317 citiri
Prinţul Harry şi Meghan Markle, invitaţi să asiste la încoronarea regelui Charles III, în timp ce ies la suprafață noi controverse. Ce răspuns au dat cei doi
Ducii de Sussex plănuiesc să se întâlnească cu membrii familiei regale britanice FOTO Twitter

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost invitaţi să participe la încoronarea regelui Charles III, a informat duminică The Sunday Times.

Cuplul, care a plecat în Statele Unite în 2020, nu a anunţat încă dacă va face deplasarea în Marea Britanie.

Potrivit unui purtător de cuvânt al celor doi citat de cotidianul britanic, Prinţul Harry „a primit recent un e-mail de la biroul Majestăţii Sale în legătură cu încoronarea” lui Charles, în vârstă de 74 de ani, care urmează să aibă loc pe 6 mai.

„O decizie imediată cu privire la prezenţa ducelui şi a ducesei nu va fi comunicată din partea noastră în acest stadiu”, a spus purtătorul de cuvânt.

Revenirea ducilor de Sussex în Marea Britanie pentru a participa la încoronare a făcut obiectul multor speculaţii în presa britanică în ultimele luni, după atacurile virulente ale cuplului la adresa familiei regale.

După un documentar difuzat pe Netflix în decembrie, Harry, în vârstă de 38 de ani, şi-a lansat la începutul lunii ianuarie controversata carte de memorii „Rezervă”, în care îşi povesteşte anii adolescenţei marcaţi de droguri şi alcool şi detaliază ruptura de tatăl său, regele Charles III, şi de fratele său William.

Din nou, sâmbătă seară, ducele de Sussex a făcut noi mărturisiri în cadrul unui interviu cu doctorul Gabor Maté, difuzat pe internet.

El a explicat că s-a simţit întotdeauna „puţin diferit” de restul familiei regale britanice şi a mărturisit că, după ce a crescut într-o „familie dezbinată”, face tot posibilul să nu transmită „traumele” copiilor săi, Archie 3 ani, şi Lilibet, de 1 an.

Harry şi Megan s-au întors în Marea Britanie doar în rare ocazii de la plecare din 2020, inclusiv pentru a participa la înmormântarea Reginei Elizabeth II în septembrie.

Ducele de Sussex a călătorit singur la înmormântarea bunicului său, Prinţul Philip, în 2021, în plină pandemie de Covid-19.

În timpul acestor călătorii, cuplul a stat la Frogmore Cottage, o reşedinţă regală din Windsor, pe care regele Charles III le-a cerut să o elibereze, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului la începutul acestei săptămâni.

Potrivit unei surse apropiate de ducii de Sussex, citată de biograful lor, Omid Scobie, aceştia ar avea timp la dispoziţie „până la începutul verii”, adică după încoronarea lui Charles, să-şi mute bunurile rămase în reşedinţă.

Regizorul filmului Oppenheimer va fi făcut cavaler de regele Charles al III-lea
Regizorul filmului Oppenheimer va fi făcut cavaler de regele Charles al III-lea
Regizorul britanico-american Christopher Nolan va fi făcut cavaler, iar soţia sa, Emma Thomas, producătoarea tuturor filmelor sale, va fi numită Dame, a anunţat joi, guvernul britanic....
Bătrâna care a vrut să salveze un arici găsit pe marginea drumului. Ce a descoperit când a mers cu el la veterinar FOTO
Bătrâna care a vrut să salveze un arici găsit pe marginea drumului. Ce a descoperit când a mers cu el la veterinar FOTO
O femeie din Marea Britanie s-a dus la un spital pentru animale sălbatice, susținând că a găsit un arici pe marginea unui drum și l-a luat acasă, unde s-a ocupat de îngrijirea lui peste...
#Marea Britanie, #Printul Harry, #Meghan Markle, #regele charles III , #Marea Britanie
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Regele Charles III este simpatic cu progenitura lui Hewitt cu Diana