Marcel Vela: Aceasta batalie cu noul coronavirus sa stiti ca nu a fost castigata. Miza este sanatatea

Vineri, 15 Mai 2020, ora 22:57
3404 citiri
Marcel Vela: Aceasta batalie cu noul coronavirus sa stiti ca nu a fost castigata. Miza este sanatatea
Foto: captura video Facebook / Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis, vineri seara, multumiri romanilor pentru efrtul pe care l-au facut in ultimele luni, dar a apreciat ca aceasta batalie cu noul coronavirus nu a fost castigata.

"Miza acestei batalii a fost si este cel mai de pret dar al fiecarei zile: sanatatea", a spus Vela, facand un apel la responsabilitate.

Ministrul Vela afirma ca "nu poate exista o natiune puternica fara unitate", iar romanii au dovedit pana acum ca pot fi uniti. De asemenea, el a sustinut ca depinde de fiecare persoana in parte daca vom reveni mai repede sau mai tarziu la viata cu care suntem obisnuiti.

"Au fost, sunt si vor fi zile extrem de incarcate (...) Am avut un mesaj pe care vreau sa il transmit inca o data. Vreau sa va spun un multumesc din tot sufletul. Am purtat cu totii pe umeri o responsabilitate imensa, o purtam in continuare, iar miza acestei batalii a fost si este cel mai de pret dar al fiecarei zile: sanatatea. Toate isi pierd valoarea atunci cand omul pierde sau isi pune in pericol sanatatea", a declarat Marcel Vela, vineri seara, intr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de Interne considera ca avem datoria de a ne inarma in fiecare zi cu responsabilitate fata de noi, cu responsabilitate fata de cei dragi, cu responsabilitate fata de intreaga comunitate.

"Aceasta batalie cu noul coronavirus sa stiti ca nu a fost castigata. Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, in functie de fiecare dintre noi. Ramane la latitudinea noastra, la alegerea noastra, la decizia noastra cum sa ne comportam acum, astazi, maine si in fiecare zi din viitor pentru ca acest comportament va duce mai aproape sau mai departe normalitatea si viata de dinainte", a mai afirmat Vela.

Ministrul a mai spus ca nu poate exista natiune puternica fara unitate.

"Dragi prieteni, cum nu exista viitor fara prezent, asa nu poate exista o natiune puternica fara unitate si poate ca acum am aratat mai mult ca oricand faptul ca putem sa fim uniti. Imi doresc sa aratam acest lucru si in continuare si sa ne purtam in fiecare zi unul altuia de grija, prin respectarea masurilor anuntate, astfel incat, la final, sa fim invingatori cu totii. Impreuna putem reusi acest lucru si cu siguranta vom trece cu bine si peste asta", a mai declarat Marcel Vela.

Ministrul de Interne raspunde in continuare mai multor intrebari care i-au fost adresate pe Facebook.

Urmareste aici raspunsurile ministrului:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Marce Vela batalie coronavirus, #Marcel Vela sanatate romani COVID , #ministru de Interne