Marcel Ciolacu despre relația cu Nicolae Ciucă: ”Nu am fost la vreo aniversare, la un pahar de vin sau în vreun concediu”

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 18:541513 citiri
Marcel Ciolacu despre relația cu Nicolae Ciucă: ”Nu am fost la vreo aniversare, la un pahar de vin sau în vreun concediu”
Liderul PSD spune că a avut o relație instituțională cu Nicolae Ciucă FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, 22 noiembrie, întrebat despre relația sa cu Nicolae Ciucă, premierul desemnat, că sunt doar cunoștințe. Liderul social-democraților a precizat că nu a fost cu acesta la vreo aniversare sau la un pahar cu vin și că nu au afaceri împreună.

Întrebat ce relaţie are cu premierul desemnat, Ciolacu a răspuns: ”Nu avem nici afaceri, nu suntem nici prieteni de familie, suntem cunoştiţe. În perioada când eram viceprimar la Buzău am avut o relaţie instituţională”.

El a mai arătat că nu a fost cu Nicolae Ciucă ”la vreo aniversare, la un pahar de vin sau în vreun concediu”.

”Cu domnul Mihai Tudose am făcut şi Crăciun, şi Paşte împreună ne-am văzut şi cu familiile. Ca să avem diferenţa”, a mai spus preşedintele PSD.

Reamintim că, luni, conducerea PSD a votat că primul premier va fi de la Partidul Naţional Liberal, în persoana lui Nicolae Ciuc, propunere cu care au mers și la consultările de la Cotroceni. Decretul privind nominalizarea lui Nicolae Ciucă în funcţia de prim-ministru a fost publicat în aceeași zi în Monitorul Oficial.

Cabinetul Ciucă urmează să depună marți în Parlament lista miniștrilor și programul de guvernare, iar miercuri vor avea loc audierile în comisiile de specialitate. Votul de învestire va fi joi, în plenul comun al Parlamentului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News