Rafila, convins că Ciolacu va fi premier: ”Nu cred că se pune problema să nu se producă această schimbare”

Duminica, 27 Noiembrie 2022, ora 11:21 1951 citiri
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Facebook/ Marcel Ciolacu

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, susține că schimbarea de premier va avea loc cu siguranță, fiind parafată în cadrul protocolului care a stat la baza formării coaliției de guvernare.

De asemenea, referitor la funcția pe care o deține, susține că nu are nicio îngrijorare, însă menționează că astfel de decizii sunt strict politice.

”Nu cunosc, eu am văzut declaraţiile publice, domnul preşedinte Marcel Ciolacu îşi asumă această poziţie, dificilă într-o situaţie de criză, dar pe de altă parte ea este normală, a fost negociată, a fost parafată în cadrul protocolului care a stat la baza formării acestei coaliţii. Mi se pare normal să existe şi din partea domnului prim-ministru, sunt convins, dânsul este un om foarte serios, este şi militar de profesie, nu cred că se pune vreun moment problema să nu se producă această schimbare de prim-ministru", a declarat Rafila.

Ministrul Sănătăţii a explicat că în privinţa portofoliilor miniştrilor, decizia este una politică.

"În ceea ce priveşte portofoliile miniştrilor, asta, sigur, e o decizie politică, pot să existe diverse variante. Pentru mine nu sunt absolut deloc îngrijorat", a subliniat Rafila.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News