Reacția ironică a lui Ciolacu după ce Băsescu a fost declarat colaborator al Securității comuniste: ”E bine totuși că am scăpat de împușcat”

Miercuri, 06 Aprilie 2022, ora 23:28 3580 citiri
Liderul PSD a criticat reacțiile foștilor susținători ai lui Traian Băsescu FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat miercuri, 6 aprilie, reacția românilor, dar și a foștilor colaboratori ai lui Traian Băsescu după decizia instanței privind colaborarea sa cu fosta Securitate.

Apreciind că decizia instanței este ”o palmă dată României”, liderul PSD a subliniat însă că este ridicol că cei mai mari susținători ai fostului președinte acum ”îi dau în cap”.

”În politică n-am adversari și dușmani. Nu l-am votat pe Traian Băsescu. Decizia în cazul său e o palmă dată României. Această decizie ar fi fost normal să fie aflată măcar după primul mandat. Stau și mă uit la cei care l-au susținut: ei sunt cei care îi dau în cap și-l înjură. Cât de ridicol e asta? Dar hai să facem o distincție între Traian Băsescu și familia lui Băsescu. E bine totuși că am scăpat de împușcat. Eu nu am fost turnător la Securitate.

Verdictul în cazul Traian Băsescu e o palmă pentru România. Faptul că nu au știu românii e o palmă pentru România.

Și la 30 de ani suntem încă într-o democrație tânără. Să ne gândim cum eram în urmă cu 18 ani… Acestea sunt notele de plată pentru că unii s-au jucat cu destinele noastre. Acum nota de plată o plătim cu toții”, a declarat liderul PSD miercuri seară, la România Tv.

Referitor la felul în care actualul președinte, Klaus Iohannis, va fi tratat de români după terminarea mandatului, Ciolacu a spus: ”Cine e cu vântul vine cu furtuna.”

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com