Marcel Ciolacu, despre protestul transportatorilor: „Aşa ştie să ajute economia această guvernare eşuată”

Miercuri, 29 Septembrie 2021, ora 11:171966 citiri
Marcel Ciolacu, despre protestul transportatorilor: „Aşa ştie să ajute economia această guvernare eşuată”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu FOTO Facebook/ Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis miercuri, 29 septembrie, că îi susține pe transportatorii care protestează în faţa Guvernului.


Ciolacu a spus că actuala putere le face acestora "o mare nedreptate" cerându-le să plătească retroactiv impozite suplimentare "în plină pandemie".

"Sunt alături de transportatorii care protestează în faţa Guvernului! Actuala putere îi supune unei mari nedreptăţi: în plină pandemie, statul le cere să plătească retroactiv impozite suplimentare de sute de milioane de lei pentru diurnele şoferilor! Aşa ştie să ajute economia această guvernare eşuată, dând în cap unui sector strategic prin penalităţi imposibil de plătit. De aceea trebuie dat jos rapid acest Guvern! Deciziile sale aberante îngroapă zilnic România!", a scris Ciolacu pe Facebook.

Câteva zeci de camioane aparţinând a trei asociaţii patronale ale transportatorilor rutieri sunt parcate, miercuri dimineaţă, în Piaţa Victoriei, în cadrul unui miting de protest al transportatorilor faţă de politica Guvernului de impozitare a diurnei şoferilor de transport de marfă, dar şi faţă de preţurile asigurărilor obligatorii auto şi de carantinarea şoferilor.

La manifestaţie participă şoferi cu camioane ale companiilor de transport afiliate Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT) şi Asociaţiei Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
DAN-795
rank 5
CAT DE MIZERABIL POATE fi acest ipocrit ...
Te-o
rank 5