Singurul politician al actualei guvernări apreciat de Marcel Ciolacu. „Aș vrea să-l văd în fruntea USRPLUS”

Luni, 30 August 2021, ora 16:535227 citiri
Singurul politician al actualei guvernări apreciat de Marcel Ciolacu. „Aș vrea să-l văd în fruntea USRPLUS”
Marcel Ciolacu, presedintele PSD. FOTO Facebook/ Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a afirmat luni, 30 august, că ar prefera ca şefia USR PLUS să fie preluată de ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, aceasta fiind o opţiune personală în contextul în care Drulă nu este înscris în competiţia internă.

Chestionat pe cine ar prefera pentru funcţia de preşedinte al PNL între Ludovic Orban şi Florin Cîţu, liderul PSD a precizat că pe niciunul dintre cei doi, ambii fiind catastrofe.

„Pe niciunul. Amândoi sunt două catastrofe şi vedeţi din împrumuturile pe care le-au făcut. Aş prefera, în schimb, ca domnul Dîncu să se exprime mai mult politic ca un pesedist de frunte ce este, ca preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, decât ca sociolog. Aici aş prefera”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat luni într-o conferinţă de presă pe cine ar prefera la şefia PNL, în condiţiile în care Vasile Dîncu a spus că, sociologic, electoratul PSD l-ar prefera pe Ludovic Orban în frunteea PNL.

Chestionat ce preferinţă are cu privire la şefia USR PLUS, Ciolacu a răspuns: „L-aş susţine pe domnul Drulă. Nu este o glumă, dar nu candidează. Eu l-aş fi preferat pe domnul Drulă”.