Marcel Ciolacu le bate obrazul partenerilor din PNL: „Să îi bage în şedinţe pe toţi care ies şi cloncănesc neîntrebaţi şi prosteşte”

Marti, 13 Septembrie 2022, ora 08:11 2393 citiri
Președintele PSD, Marcel Ciolacu FOTO Facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că social-democraţii nu au făcut afirmaţii despre premierul Nicolae Ciucă, iar de acest lucru ar trebui să ţină cont şi liderii liberali.

"În acest moment, cea mai bună variantă este această coaliţie. Bine ar fi totuşi să îi bage în şedinţe pe toţi care ies şi cloncănesc aşa, neîntrebaţi şi prosteşte, să se afirme ei. E fenomenul de scăriţă, dacă te iei de lider... Niciun membru PSD, niciun lider PSD din ţară, niciun membru al Parlamentului, sau membru al Guvernului, sau lider local nu a spus ceva la adresa domnului Nicolae Ciucă, prim-ministrul României şi preşedintele PNL. Poate domnii liberali care se uită la noi acum şi liderii lor înţeleg ceva din ce le-am transmis", a spus Ciolacu la România TV.

El a adăugat că în cazul în care coaliţia de guvernare nu va mai funcţiona, trebuie ca politicienii să se întoarcă "la voturile românilor".

"Românii au întotdeauna dreptate şi cu asta am încheiat discuţia. (...) Eu am o deschidere. Simt că şi domnul prim-ministru, şi eu înţelegem destinul pe care îl avem, cel puţin pentru această perioadă, şi încărcătura din această perioadă", a afirmat acesta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com