Marcel Ciolacu: ”Mult hulitul PSD a dovedit maturitate politică”. Mesajul transmis lui Klaus Iohannis, după alianța cu PNL

Duminica, 05 Decembrie 2021, ora 22:55 3207 citiri
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Facebok / Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 5 decembrie, că partidul pe care îl conduce a dat dovadă de maturitate politică întrând cu PNL la guvernare. ”Sper ca pe acest sfârşit de mandat preşedintele României să fie preşedintele tuturor românilor”, a spus liderul social-democraților.

”Sper ca pe acest sfârşit de mandat să intrăm cu toţii într-o normalitate şi preşedintele României să fie preşedintele tuturor românilor. Cred că mult hulitul Partid Social Democrat, cel care trebuia să treacă în ilegalitate, a dovedit o maturitate politică evidentă şi pentru partenerii strategici, şi pentru partenerii europeni. Am făcut un exemplu de politică pentru că suntem nişte patrioţi”, a spus președintele PSD duminică seară, la Antena 3.

Întrebat cum comentează declaraţiile adversarilor cum că este un lider prea blând, Ciolacu a declarat că de 30 de ani social-democraţilor li se tot cântă ”prohodul”.

”De 30 de ani se cântă prohodul PSD-ului. Cred că în momentul acesta lumea aşteaptă un Guvern funcţional şi eficient”, a declarat Ciolacu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com