Marcel Ciolacu: "PNRR este foarte departe de a fi aprobat de CE in perioada urmatoare. Doar un alt esec al actualei guvernari!"

Vineri, 25 Iunie 2021, ora 22:421427 citiri
Marcel Ciolacu: "PNRR este foarte departe de a fi aprobat de CE in perioada urmatoare. Doar un alt esec al actualei guvernari!"
Marcel Ciolacu s-a intalnit cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni FOTO Facebook/ Marcel Ciolacu

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis vineri seara, 25 iunie, dupa ce s-a intalnit cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, ca "PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeana in perioada urmatoare".

"PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeana in perioada urmatoare. Lucru confirmat inca o data astazi, in discutia avuta cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie. Nu e nimic "wow"! Nu e nimic "fantastic"! Este doar un alt esec al actualei guvernari", a scris, vineri seara, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta sustine ca Guvernul Citu trebuie demis.

"Dupa dezastrul din educatie si din sistemul sanitar, dupa o campanie de vaccinare al carei singur "succes" este ca tot mai putini romani se vaccineaza, amanarea aprobarii PNRR din vina exclusiva a incompetentilor din guvernul condus de Citu este doar un motiv in plus pentru care MARTI acest guvern trebuie sa plece acasa", a mai scris Citu.

PSD a depus motiune de cenzura impotriva Guvernului Citu, aceasta urmand a fi votata marti.