Reacția lui Ciolacu după ce liderul deputaților PSD s-a înjurat cu un deputat AUR în parlament: ”Bine că măcar s-au rezumat la un conflict verbal”

Marti, 10 Mai 2022, ora 18:31 3046 citiri
Liderul PSD conduce și Camera Deputaților FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat marți, 10 mai, după scandalul din parlament între deputații AUR și PSD, că este bine că nu a degenerat conflictul.

În conflict au fost implicați deputatul AUR Dumitru Focşa și liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis. Cei doi s-au înjurat și s-au amenințat cu bătaia.

Ciolacu a subliniat că scandalul nu a avut loc în prezența sa și că rămâne de văzut dacă propun sancţiuni liderii de grup pentru cei doi parlamentari.

„Nu am avut o discuţie. Am înţeles că a existat un incident după plecarea mea. Mă bucur că măcar nu a fost de faţă cu preşedintele Camerei. Niciun lider de grup, la Biroul permanent, nu a ridicat această problemă. O să vedem în perioada următoare. Bine că măcar s-au rezumat la un conflict verbal”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat marţi la Parlament, după Consiliul Politic Naţional al PSD, dacă a fost discutat incidentul în Biroul permanent al Camerei.

„Vom vedea despre ce este vorba. Liderii de grup vor veni cu aceste propuneri”, a mai explicat liderul PSD, întrebat dacă vor exista sanţiuni pentru aceşti parlamentari.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com