De ce îl amenință Marcel Ciolacu pe Florin Cîțu cu alegeri anticipate. „Nu este vorba de o armă”

Duminica, 20 Februarie 2022, ora 21:39 3178 citiri
Președintele PSD, Marcel Ciolacu și președintele PNL, Florin Cîţu FOTO Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a anunţat duminică, 20 februarie, pe președintele PNL, Florin Cîţu, că, în cazul în care PSD iese de la guvernare, vor fi alegeri anticipate.

Președintele PSD a mai spus că nu consideră că România îşi permite să aibă în momentul de faţă alegeri anticipate. Liderul social-democraţilor a declarat că trebuie găsită o soluţie pentru a stabiliza preţul la energie.

„Îl anunţ acum oficial pe domnul Cîţu, dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate. Nu cred că România îşi permite să aibă acum alegeri anticipate. Mai sunt trei ani până la alegeri. Nu este vorba de o armă. Eu am vrut să fiu foarte clar înţeles şi de către domnul Cîţu şi de către telespectatorii dvs că nu mai există – în moment ce ai încercat să faci guvern cu USR şi nu ai reuşit, a intrat apoi PSD la guvernare şi vedem miniştrii PSD ce fac”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică la Antena 3.

Liderul PSD a adăugat că e necesară găsirea unei soluţii prin care să fie stabilizat preţul la energie.

„E momentul pentru toţi să găsim soluţia cea mai bună pentru a stabiliza preţul la energie. În România preţul la energie e mai mare decât în Germania, nu putem compara cele două lucruri. Am avut o liberalizare haotică, imprevizibilă, nesustenabilă”, a completat Ciolacu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News