Marcel Ciolacu, raspuns dur la acuzatiile Vioricai Dancila: "Pentru frustrari, anxietati, depresii, exista specialisti"

Duminica, 28 Martie 2021, ora 12:42
5921 citiri
Marcel Ciolacu, raspuns dur la acuzatiile Vioricai Dancila: "Pentru frustrari, anxietati, depresii, exista specialisti"
Marcel Ciolacu, raspuns dur pentru Dancila/Foto: HeptaPhoto

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu a citit cartea fostului lider social- democrat Viorica Dancila si a afirmat, dupa ce i-a fost citit un pasaj din volum, ca "pentru frustrari, anxietati, depresii, exista specialisti", dar ca el nu se incadreaza in aceasta categorie.

Marcel Ciolacu a fost intrebat, duminica, la Prima TV, daca a citit cartea Viorica Dancila si a raspuns: "Nu, mi-a dat-o domnul Vasile Dancu, mi-a dat-o cadou, nu am apucat. E in tipla, in continuare".

Marcel Ciolacu a adaugat ca isi respecta colegii, dar pentru frustrari sau depresii exista specialisti, dupa ce i-a fost citit un pasaj din volum.

"Eu respect toti colegii, mai ales doamnele. Pentru frustrari, anxietati, depresii, exista specialisti. Nu ma incadrez printre ei. ii doresc multa sanatate si un viitor cat mai bun. Nu acuz pe nimeni de nimic. Am facut o sugestie. Ii doresc sanatate multa si ne vedem fiecare de drumul nostru", a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai precizat ca nu el ca lider intocmeste listele cu candidati la Parlament, dupa ce in spatiul public au aparut discutii ca Viorica Dancila nu s-a regasit printre candidatii la Parlamentul Romaniei.

"Listele de parlamentari le fac presedintii de filiale. Nu am promis nimanui, nimic", a declarat Ciolacu.

Viorica Dancila a facut mai multe acuzatii la adresa lui Marcel Ciolacu si Paul Stanescu in cartea-interviu pe care a publicat-o.

La inceputul lunii martie, fostul premier social-democrat Viorica Dancila a afirmat ca nu a fost marioneta lui Liviu Dragnea, iar cei care au acuzat-o de acest lcuru sunt "yes-meni" care participat la partied de vanatoare si sprit cu LIviu Dragnea.

"Nu este adevarat acest lucru. Cei care au lucrat, as spune si impotriva partidului si impotriva Guvernului pe care l-am condus, au cautat sa isi justifice intr-un fel actiunile lor si atunci au venit cu lucruri care nu sunt conforme cu realitatea. Cei care m-au acuzat, in primul rand Paul Stanescu, cei care au facut aceste acuzatii, cum ar fi intelegerea cu presedintele Klaus Iohannis.

Atat el cat si Marcel Ciolacu si altii au fost oamenii care au stat alaturi de Liviu Dragnea si cand mergeau la vanatoare si la sprit, acolo unde spuneau ca nu era loc pentru femei. Ei erau cei care discutau cu Liviu Dragnea de cele mai multe ori. Plecau in Delta, in diferite locuri. Eu nu am participat la astfel de activitati. Eu discutam cu Liviu Dragnea, eu in calitate de prim-ministru, Liviu Dragnea in calitate de presedinte de partid".

De asemenea, intrebata daca a fost o merioneta, Dancila a afirmat: "In niciun caz. Am fost premierul Romaniei si nu am fost marioneta absolut a nimanui".

"Cred ca alaturi de Liviu Dragnea au fost oameni care au vrut sa isi arate atasamentul fata de lider si au dezinformat foarte mult. Multi din partid au fost si sunt yes-mani, oameni care nu au personalitate, oameni care isi schimba seful si in fata fiecaruia dintre noi au avut acelasi comportament", a mai afirmat Dancila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
#Marcel Ciolacu PSD, #Viorica Dancila, #stiri politica, #PSD , #presedinte PSD