Marcel Ciolacu are Covid. Liderul PSD și-a anulat întâlnirea cu Maia Sandu

Vineri, 29 Iulie 2022, ora 13:30 4812 citiri
Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost confirmat vineri cu Covid-19 FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

Președintele PSD și al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu și-a anulat întâlnirea de vineri, 29 iulie, cu președintele Republicii Moldova Maia Sandu după ce acesta s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19.

Conform Digi24, Ciolacu a fost confirmat cu Covid-19. Totodată, este de așteptat să se anuleze și întâlnirea coaliției de guvernare.

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu se află vineri la București în contextul deciziei istorice adoptate la Consiliul European din 23-24 iunie 2022 prin care a fost acordat Republicii Moldova statutul de stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană. Aceasta s-a văzut dimineață cu președintele Klaus Iohannis, unde, într-o declarație de presă comună, a declarat că Chișinăul dorește să cumpere gaze din România „cât mai curând”. Totodată, aceasta a subliniat că este îngrijorată de securitatea țării sale, având în vedere că este cea mai afectată, după Ucraina, de războiul inițiat de Rusia.

Ulterior, Maia Sandu urma să se întâlnească cu premierul Nicolae Ciucă, iar mai apoi cu președinții celor două camere ale Parlamentului, Marcel Ciolacu (Camera Deputațir) și Alina Gorghiu (Senat).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com