Șeful PSD face scenarii înaintea votului la moțiunea de cenzură: "Guvern de tehnocraţi până la alegerile anticipate"

Luni, 04 Octombrie 2021, ora 22:212209 citiri
Șeful PSD face scenarii înaintea votului la moțiunea de cenzură: "Guvern de tehnocraţi până la alegerile anticipate"
Marcel Ciolacu, presedintele PSD FOTO Facebook Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat coaliţia de guvernare pentru criza sanitară şi economică şi este de părere că un guvern de tehnocraţi este soluţia, până la organizarea de alegeri anticipate.

"Românii au devenit torţe. Sunt 14 cazuri de spitale care au luat foc, cele cu victime umane. E normal că această pandemie a generat şi criza economică. Aţi văzut vreo abordare a acestei coaliţii, vreo viziune? Beleaua este că am intrat şi într-o criză socială, vine o iarnă grea. Capitalul românesc şi industria românească este neperformantă. În celelalte state europene se iau măsuri. Toate adunate au venit şi cu o criză mizerabilă, o criză politică fără fundament. Tot circul, depunem moţiune, o semnăm, pleacă Cîţu, nu am crezut că voi trăi aşa ceva. Toate adunate au dus la o neîncredere a românilor. Şeful statului trebuie să intervină, să îşi dea seama că avem o vulnerabilitate imensă", a declarat Marcel Ciolacu, la România TV, luni seara.

Liderul PSD a declarat că nu îşi doreşte funcţia de premier şi că soluţia este un guvern tehnocrat.

"Nu avem cu ce propunere de permier să venim la Iohannis. Nu vreau prim ministru. Cred că domnul Rafila este mai potrivit în acest moment. Nu că fugim de guvernare. Considerăm că nu mai poţi, cum arată acum Parlamentul, nu mai reprezintă voinţa românilor Parlamentul. Cu cine să fac Guvern, cu Cîţu, cu Turcan? Facem un Guvern de specialişti. Dacă forţele politice ajung la concluzia că trebuiesc alegeri anticipate... Soluţia e guvern de tehnocraţi până la alegerile anticipate", a declarat Ciolacu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News