Cum ar vrea Marcel Ciolacu sa arate PSD: "Imi doresc acel echilibru, bun simt si acea intoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu, dar si organizarea de pe vremea lui Liviu Dragnea"

Duminica, 21 Februarie 2021, ora 22:14 2816 citiri
Marcel Ciolacu, presedintele PSD. FOTO Facebook

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca PSD nu a dorit sa "alimenteze" nemultumirea minerilor din Valea Jiului care nu si-au primit salariile si ca nu doreste sa "alimenteze un necaz" al oamenilor. In acest context, el a explicat ce isi doreste de la PSD, mentionand printre altele "bunul simt" al lui Ion Iliescu si organizarea de pe vremea lui Liviu Dragnea.

"Vreau sa va zic un lucru. Ce-mi doresc eu de la PSD. Sa stiti ca imi doresc acel echilibru, bun simt si acea intoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu. Sa stiti ca imi doresc si profesionistii pe care i-a adus Adrian Nastase in partid, inapoi.

Imi doresc si aerul ala de tinerete si de oameni noi adusi de Victor Ponta, imi doresc si organizarea foarte buna a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea, si, nu in ultimul rand, imi doresc si diplomatia pe care a avut-o Mircea Geoana", a afirmat Marcel Ciolacu duminica seara, la Antena 3.

El a explicat care este motivul pentru care social-democratii nu au procedat ca alti politicieni, care au mers in mijlocul minerilor care protesteaza la suprafata, la sediul exploatarii miniere de la Lupeni.

"Cand stai pe o bomba sociala, nu e cazul sa o alimentezi. Mai ales de catre un partid de talia Partidului Social Democrat. Nu trebuie sa folosesti un necaz al oamenilor, trebuie sa iesi sa spui adevarul", a mai declarat Ciolacu. Liderul social-democrat considera ca solutia pentru problemele minerilor nu este ca acestia sa se deplaseze la Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News