Ciolacu zice ca Orban vrea sa vanda CEC-ul: Cum sa faci asa ceva? Nu si-a permis nimeni

Joi, 05 August 2021, ora 18:153832 citiri
Ciolacu zice ca Orban vrea sa vanda CEC-ul: Cum sa faci asa ceva? Nu si-a permis nimeni
Foto: Facebook Marcel Ciolacu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica, despre Ludovic Orban, ca singurul lucru pe care l-a facut concret in prima luna de guvernare a fost sa imprumute tara cu 10 miliarde de lei. El a adaugat ca premierul vrea sa vanda CEC-ul, un demers de nepermis.

"Am vazut o situatie ingrijoratoare, faptul ca toate companiile cu capital de stat vor urma sa fie vandute. In alte tari este altul trendul. Parca totusi suntem in contratimp. Noi am decis, dupa numai doua saptamani cat am stat la guvernare ca vor sa le vanda. Cum sa il vinzi? Nu si-a permis nimeni pana acum. Parerea mea e sa o ia mai incet, sa vada cum se guverneaza, sa vada care sunt adevaratele probleme, sa incerce ori sa il linisteasca, ori sa il schimbe pe ministrul Finantelor", a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Presedintele interimar al PSD a afirmat ca singurul lucru concret pe care l-a vazut in prima luna de guvernare a lui Ludovic Orban este ca premierul a imprumutat statul cu 10 miliarde de lei.

"As dori ca domnul Orban sa realizeze ca e la guvernare si are responsabilitatea sa guverneze. Pana acum nu a facut nimic concret. Singurul lucru concret pe care l-am vazut e ca s-a imprumutat cu 10 miliarde intr-o luna", a subliniat Ciolacu.