Ciolacu sustine ca Planul de relansare economica a Guvernului este copiat din programul de guvernare PSD

Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 11:12
2373 citiri
Ciolacu sustine ca Planul de relansare economica a Guvernului este copiat din programul de guvernare PSD
Foto: Facebook.com

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica, elaborat de Guvern, copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

"Este evident ca este copiat programul (Planul National de Investitii si Relansare Economica - n.r.), vi-l dau pe cel din 2016 si il comparati si veti vedea - este copiat. Culmea, sunt copiate si anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat", a afirmat Ciolacu, intr-o conferinta de presa.

Pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu a punctat inclusiv proiectele pe care le considera copiate.

"Autostrada Sibiu-Pitesti - 3 din 5 loturi scoase la licitatie in guvernarea PSD, pe un lot se lucreaza efectiv de anul trecut;

Autostrada Comarnic-Brasov - se lucreaza din 2019 pe lotul Predeal-Cristian, azi liberalii vin cu modificari majore si spun ca avizele necesare dureaza 3 ani;

Modernizarea Aeroportului Otopeni - proiectarea si executia gata de licitatie in octombrie 2019;

Spitalele regionale - la final de guvernare, PSD finalizase lansarea procedurilor pentru spitalele din Iasi si Cluj, semnate imediat de Cabinetul Orban;

Sistemul National de Irigatii - PSD a inceput santiere de un miliard de euro din bugetul tarii si 435 milioane euro de la UE.

Ce nu spune Florin Citu dar a facut-o deja seful lui, Orban: PNL a reevaluat pana si proiectul PSD al Fondului National de Dezvoltare si Investitii, pe model polonez! Ce credeti, va putea oare Klaus Iohannis sa inghita toate astea, demn ca un pelican, si sa le prezinte drept marete inventii liberale? #Guvernare copy-paste!", a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

In cadrul conferintei de presa, el a reiterat intentia PSD de a depune o motiune de cenzura in Parlament, dar nu a spus cand se va intampla acest lucru.

"In ceea ce priveste motiunea de cenzura, va spun ca vom depune o motiune de cenzura. Mai mult decat atat, aceasta motiune va trece. Cand vom depune motiunea de cenzura, cu ce program economic vom veni pe termen scurt, pana la alegerile generale, pe care sa il expunem atat romanilor, colegilor din Parlament, dar nu in ultimul rand presedintelui Iohannis cand va lua decizia pe cine desemneaza prim-ministru - este totusi atributul meu si al colegilor mei de a lua aceasta decizie in interiorul partidului", a mentionat liderul PSD.

Ciolacu a afirmat ca este constitutionala depunerea unei motiuni de cenzura in sesiune extraordinara.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#marcel ciolacu, #PSD, #guvern, #proiecte, #autostrada , #stiri Marcel Ciolacu