Ciolacu: Guvernul se năpusteşte să distrugă programale naţionale introduse de PSD - Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci

Joi, 29 Iulie 2021, ora 15:442429 citiri
Ciolacu: Guvernul se năpusteşte să distrugă programale naţionale introduse de PSD - Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Facebook

Liderul PSD Marcel Ciolacu a acuzat Guvernul că nu susţine fermierii români şi vrea să distrugă programele naţionale introduse de PSD, precum Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci, iar apoi se miră de ce deficitul bugetar este „până la cer”, iar românii consumă alimente de import în proporţie de 80%.


„Ziua şi nerozia la Cîţu! Să desfiinţezi toate proiectele adoptate în guvernarea PSD pentru susţinerea agriculturii româneşti pe motiv că «sunt aprobate de Dragnea» denotă o minte total tulburată, dar şi foarte mult tupeu.

Voi şi guvernul vostru de incompetenţi în frunte cu ministrul Oros aţi eşuat catastrofal! NU aţi luat nici măcar 1 EURO pentru irigaţii prin PNRR! Voi n-aţi dat subvenţiile, integral şi la timp, şi nu aţi acordat nicio despăgubire fermierilor afectaţi anul trecut de calamităţi! Voi vreţi să schimbaţi şi legea PSD prin care interziceam vânzarea terenurilor către străini!

Acum vă năpustiţi să distrugeţi până şi programele naţionale introduse de PSD, care au fost de un real ajutor pentru fermierii români: Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci etc. Dar vă miraţi apoi că aţi dus deficitul până la cer şi că românii mănâncă 80% din import?!

Un premier total decuplat de realitate, dar bântuit de tot felul de fantasme, şi un ministru al Agriculturii care nu înţelege pe ce lume trăieşte nu pot înţelege nevoile agriculturii şi societăţii româneşti.

PSD va continua să fie alături de fermierii români pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru protejarea agriculturii româneşti, a produselor autohtone şi a locurilor de muncă din acest domeniu!”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.