Ciolacu, despre relatia cu Dancila: A luat decizii care au afectat partidul cu oameni din afara PSD. N-avem niciun fel de comunicare

Duminica, 31 Mai 2020, ora 22:25 5761 citiri
Foto: Arhiva Hepta.ro

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca nu are niciun fel de comunicare in acest moment cu fostul premier si lider al social-democratilor Viorica Dancila. El a mentionat ca cea mai mare greseala a Vioricai Dancila a fost ca a luat de multe ori decizii care au afectat PSD, consultandu-se cu oameni din afara partidului.

Marcel Ciolacu a fost intrebat duminica seara, la Antena 3, care mai este relatia sa cu Viorica Dancila.

"Nu avem niciun fel de comunicare in acest moment", a spus Ciolacu.

Liderul PSD spune ca atacul Vioricai Dancila la adresa sa in cazul legii privind autonomia Tinutului Secuiesc, cand i-a cerut demisia, a fost unul "necolegial", "parca a facut parte dintr-un joc extern al partidului".

Ciolacu crede ca Dancila a gresit atunci cand a luat decizii cu oameni din afara PSD.

"Am promis colegilor ca nu o sa iau nicio decizie cu oameni din afara partidului. Asta a fost o mare greseala a doamnei Dancila, de multe ori a luat decizii care au afectat partidul sau linia partidului cu oameni din afara partidului. Acest lucru este nepermis. Deciziile trebuie luate in interiorul partidului", a precizat Marcel Ciolacu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News