Ciolacu, despre asasinatul de la Arad: S-a creat un precedent. Vorbim de crima organizata

Marti, 01 Iunie 2021, ora 22:22
2527 citiri
Ciolacu, despre asasinatul de la Arad: S-a creat un precedent. Vorbim de crima organizata
Marcel Ciolacu sustine ca pentru elucidarea cazului trebuie implicate "toate fortele statului roman" FOTO aradon.ro

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, considera ca lucrul cel mai grav legat de moartea omului de afaceri aradean Ioan Crisan este "precedentul" care s-a creat, el criticandu-l, in acest context, pe ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

"S-a creat un precedent, in Romania nu s-au mai intamplat astfel de lucruri, este clar ca acolo vorbim de crima organizata. (...) Domnul ministru de la Interne, s-au mai intamplat niste evenimente in perioada domniei sale, ar fi cazul sa inceapa sa conduca acel minister si sa-si faca datoria, daca poate. Daca nu poate, sa plece acasa. Pe timp de pace cel mai important minister este Ministerul de Interne", a afirmat Marcel Ciolacu, marti seara, la Romania Tv.

Conform acestuia, "marea problema este precedentul", Ciolacu considerand ca, "daca nu se actioneaza imediat, vor mai fi astfel de cazuri".

"Daca tu nu actionezi in timp rapid sa descurajezi astfel de lucruri... acolo nu neaparat cine a pus bomba... acolo clar e un grup organizat, acolo trebuie sa intri cu toate fortele, sa vezi: ce se intampla acolo? E contrabanda, e evaziune, se vand droguri, se tranziteaza carne vie? Nu arunci un om in aer pentru trei lei. Trebuiau descinderi in Arad facute la sute de persoane", a adaugat Ciolacu.

El a sustinut ca pana acum ar fi trebuit implicate "toate fortele statului roman" in ancheta crimei de la Arad.

Omul de afaceri aradean Ioan Crisan a murit, sambata, dupa ce masina in care se afla a explodat in parcarea unui supermarket din Arad.

Procurorul care conduce ancheta in cazul asasinarii omului de afaceri aradean Ioan Crisan a dispus efectuarea mai multor expertize si constatari criminalistice, a anuntat, luni, Parchetul General. Ancheta vizeaza infractiunea de omor calificat cu premeditare, incadrarea initiala fiind cea de omor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Premierul Marcel Ciolacu, mesaj de solidaritate cu Israelul: "Condamnăm cu fermitate acest atac"
Premierul Marcel Ciolacu, mesaj de solidaritate cu Israelul: "Condamnăm cu fermitate acest atac"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat că România condamnă cu fermitatea atacul lansat de Iran împotriva Israelului. ”Susţinem dreptul Israelului de a asigura securitatea cetăţenilor sǎi”,...
#marcel ciolacu, #explozie masina, #ioan crisan, #lucian bode , #stiri Marcel Ciolacu